Castelló acull unes jornades de treball amb especialistes del projecte europeu Unalab

El objetivo es marcar una hoja de ruta para el desarrollo de la ciudad a través de soluciones innovadoras basadas en la naturaleza

Castelló acull unes jornades de treball amb especialistes del projecte europeu Unalab
26/09/2019 -

Castelló acull les jornades de treball del projecte europeu Unalab, que tenen com a objectiu marcar el full de ruta per a avançar cap a una ciutat sostenible en l’horitzó del 2050 i buscar solucions innovadores basades en la naturalesa per a afrontar el repte del canvi climàtic.

El Menador Espai Cultural ja ha acollit la primera de les dues sessions (l’altra és hui) en la qual han participat especialistes de la Universitat de Tecnologia d’Eindhoven i representants de l’Institut Fraunhofer. Durant les reunions es definiran quines solucions són les més interessants per a implementar a Castelló i s’estudiarà també la seua viabilitat tècnica i econòmica. En una segona fase prendran part tècnics de diferents administracions per a valorar la millor forma d’implementar les solucions proposades des d’un punt de vista normatiu i administratiu.

Les Solucions Basades en la Naturalesa (SBN) són accions dirigides a protegir, gestionar i restaurar de manera sostenible ecosistemes urbans. Castelló és una de les ciutats en les quals es podrien replicar projectes d’aquestes característiques que ja s’estan implementant en altres ciutats europees. Les línies en les quals es treballa van dirigides, entre altres aspectes, a aconseguir un millor ús de l’aigua, aprofitant i reutilitzant l’aigua sobrant, i transformant els aiguamolls per a gestionar de forma adequada els riscos de possibles sequeres i inundacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari