José Martí dóna suport a les noves mesures: "Són necessàries per a frenar l'augment exponencial de contagis"

El president de la Diputació demana “un esforç més” a la ciutadania, a la qual agraeix el seu exemplar comportament al llarg dels mesos de pandèmia

José Martí dóna suport a les noves mesures: "Són necessàries per a frenar l'augment exponencial de contagis"
13/07/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha mostrat el seu suport a les noves restriccions posades en marxa pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, per a frenar l’augment exponencial de contagis que s’està registrant en la Comunitat Valenciana. Martí és conscient que la ciutadania està molt cansada però apel·la a la seua col·laboració “per a superar aquest mal moment, com ja ho hem fet en ocasions anteriors”.

En aquest sentit, el president de la Diputació “agraeix el compromís i la solidaritat de les persones que resideixen a la província de Castelló, els esforços dels quals en l’hivern i la primavera passats van ser determinants per a revertir una situació molt complicada”. Però afegeix que “és necessari fer un esforç més per a continuar fent passos a cap a la tan enyorada normalitat”.

Martí també ha volgut transmetre un missatge d’optimisme a la població “perquè el procés de vacunació continua anant amb velocitat de creuer i rampell es començarà a vacunar a joves i adolescents“. Però ha advertit que “ara no podem baixar la guàrdia” i que “el compliment de les normes i la prudència resulten imprescindibles per a superar aquest mal moment”.

El president considera que “és important que tots estiguem a l’altura per moltes raons, també per motius econòmics, perquè en el període de temps més breu possible els establiments de l’oci nocturn, especialment castigats per la pandèmia, puguen treballar en millors condicions”.

Finalment, ha destacat la importància que les decisions del Consell compten amb el suport del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que ha considerat que són equilibrades i compten amb el judici constitucional de proporcionalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari