Joventut convoca el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere

En la convocatòria poden participar joves de 12 a 35 anys i el premi és de 700€ per a un únic guanyador

castellonturismo.com

Joventut convoca el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere
16/04/2019 -

La Regidoria de Joventut de Castelló organitza el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere del Grau que se celebraran de 28 de juny al 7 de juliol. Les diferents obres es podran presentar del 17 d’abril al 3 de maig al Casal Jove, en l’avinguda del Port.

L’edil de joventut de Castelló, José Luis López, ha explicat que la fi principal del concurs és fomentar la creativitat i la participació entre els castellonencs més joves. López ha animat a la participació, ja que aquesta és una forma d’involucrar-se en els diversos actes culturals i d’oci de la ciutat.

Tal com s’explica en les bases del concurs el cartell ha de ser original, de grandària vertical i amb unes mesures de 50×70 cm. Podran participar en la competició persones nascudes o residents a Espanya i que tinguen entre 12 i 35 anys. A més, tots els cartells hauran de tindre relació explicita amb les festes del Grau i no podran fomentar cap classe de discriminació per raons de raça o sexe.

La Regidoria de Joventut com a organitzadora del concurs atorgarà un únic premi de 700€ al guanyador del primer premi. El jurat estarà format per tècnics de joventut i dues persones del ‘món de la festa’ i presidit pel regidor de l’àrea de Joventut, José Luis López. Les bases del concurs es poden consultar en l’apartat de Joventut de la pàgina web municipal (www.castelló.es).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari