Joventut convoca el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere

En la convocatòria poden participar joves de 12 a 35 anys i el premi és de 700€ per a un únic guanyador

castellonturismo.com

Joventut convoca el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere
16/04/2019 -

La Regidoria de Joventut de Castelló organitza el concurs de cartells per a les festes de Sant Pere del Grau que se celebraran de 28 de juny al 7 de juliol. Les diferents obres es podran presentar del 17 d’abril al 3 de maig al Casal Jove, en l’avinguda del Port.

L’edil de joventut de Castelló, José Luis López, ha explicat que la fi principal del concurs és fomentar la creativitat i la participació entre els castellonencs més joves. López ha animat a la participació, ja que aquesta és una forma d’involucrar-se en els diversos actes culturals i d’oci de la ciutat.

Tal com s’explica en les bases del concurs el cartell ha de ser original, de grandària vertical i amb unes mesures de 50×70 cm. Podran participar en la competició persones nascudes o residents a Espanya i que tinguen entre 12 i 35 anys. A més, tots els cartells hauran de tindre relació explicita amb les festes del Grau i no podran fomentar cap classe de discriminació per raons de raça o sexe.

La Regidoria de Joventut com a organitzadora del concurs atorgarà un únic premi de 700€ al guanyador del primer premi. El jurat estarà format per tècnics de joventut i dues persones del ‘món de la festa’ i presidit pel regidor de l’àrea de Joventut, José Luis López. Les bases del concurs es poden consultar en l’apartat de Joventut de la pàgina web municipal (www.castelló.es).

Més informació

ficcions 2019

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

lleida
ficcions 2019