La justícia desestima el recurs per a obrir l'hostaleria en la Comunitat Valenciana

Aquesta vesprada es constitueix la mesa de treball entre hostaleria i Sanitat per a abordar la seua desescalada

arxiu

La justícia desestima el recurs per a obrir l'hostaleria en la Comunitat Valenciana

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha denegat la petició d’obrir cautelarment l’hostaleria en la Comunitat Valenciana que havia sol·licitat l’Associació d’Hostalers i Empreses d’Oci Nocturn de Castelló, Ashocas.

L’associació va presentar ahir dilluns un recurs davant la secció quarta del contenciós-administratiu del TSJ contra l’últim decret aprovat pel Consell sol·licitant mesures cautelars, que es va admetre a tràmit. Davant aquesta esperança, Ashocas va desconvocar de manera oficial l’obertura dels bars i restaurants de Castelló i municipis de València que s’havien sumat a la protesta.

A través de les seues xarxes socials, el sector va explicar: “Després de trobar-nos la possibilitat de l’obertura immediata dels nostres locals per la via jurídica després d’haver presentat aquest matí el recurs en el TSJ de la Comunitat Valenciana i havent-se’ns reconegut com a interlocutors vàlids per a asseure’ns en la taula de treball amb el Consell demà dimarts, desconvoquem de manera oficial l’obertura de demà amb el convenciment que la via judicial i de negociació obtindrà els seus fruits en els pròxims dies”.

I és que en poc menys d’una hora es constituirà la mesa de treball per a planificar la desescalada del sector en una reunió al costat de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Així, s’espera que aquesta vesprada es pose sobre la taula aqueixa volta del sector, en la qual sembla que es proposarà l’obertura de terrasses, taules per a 8 persones i aforament al 50%, així com ajudes amb major dotació i agilitat, entre altres reivindicacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari