Joventut llança un nou curs especialitzat en formació per a actuar en cinema i televisió

És gratuït, comptarà amb la participació de professionals del sector audiovisual, i comença el dijous 22 en el Casal Jove del Grau

Joventut llança un nou curs especialitzat en formació per a actuar en cinema i televisió
18/10/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, impartirà un curs gratuït especialitzat en formació per a actuar en cinema i televisió, amb l’objectiu que els i les participants puguen aprendre les eines per a actuar davant la càmera. Per a això, el curs comptarà amb la participació de diversos professionals de la indústria audiovisual, que assessoraran l’alumnat.

El regidor de Joventut, Jorge Ribes, s’ha mostrat satisfet amb la creació del curs. “Des de l’Ajuntament oferim una oportunitat magnífica perquè els joves de Castelló descobrisquen una professió interessant i potencien la seua capacitat comunicativa”, ha incidit. “Al llarg de cinc mesos comptarem amb la participació de professionals destacats i amb experiència en produccions com Élite i La que se avecina, que contribuiran a connectar a la joventut amb el sector audiovisual”, ha celebrat.

Els professionals que participaran en el nou curs pertanyen a una àmplia varietat d’àrees de l’audiovisual. L’elenc està compost per productors, directors, responsables de càsting i representants. Tots ells amb trajectòria en projectes d’envergadura. Aqueix és el cas de Diego Betancor, productor executiu de la sèrie Élite i un dels referents que participaran en les sessions. També ho farà Elena Arnao, directora de càsting en sèries de ficció com La que se avecina i Cuéntame cómo pasó. Lucía Alemany, directora del llargmetratge La Innocència, i Borja de la Vega, representant d’actors i actrius en l’agència Kuranda, completen el planter de professionals que impartiran masterclass a l’alumnat inscrit en aquestes classes. Tot això coordinat pel coach d’actors Víctor Antolí, qui dirigirà el projecte i serà l’encarregat de la formació en interpretació per a cinema i televisió.

El grup estarà compost per 16 alumnes/as, a partir de 14 fins a 30 anys. Les classes començaran el dijous que ve, 22 d’octubre, i es desenvoluparan fins a finals de març del 2021, amb sessions en el Casal Jove del Grau cada dijous en horari de 17.00 a 20.00 hores.

La inscripció es podrà realitzar a través del correu juventud@castello.es, indicant el nom complet, any de naixement i un telèfon de contacte. Aquesta activitat es durà a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció enfront de la covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en les quals la situació per covid-19 ho requerisca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari