Joventut demana la participació ciutadana per a dissenyar el nou programa d'oci educatiu

Joventut demana la participació ciutadana per a dissenyar el nou programa d'oci educatiu
17/02/2020 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló dóna un gir a la programació i demana la participació ciutadana per a dissenyar les activitats d’oci. Amb aquest objectiu ha obert una convocatòria perquè els interessats puguen presentar projectes dirigits a joves d’entre 12 i 30 anys. Les bases ja estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i s’ha obert un termini de 15 dies hàbils per a presentar-los.

El regidor de Joventut, Jorge Ribes, ha animat a la participació per a “dinamitzar l’oci juvenil de Castelló amb propostes obertes a la ciutadania”. L’edil ha incidit en la importància de la implicació de la societat “per a traslladar la diversitat que caracteritza als nostres joves a espais com el Casal Jove del Grau”. Així mateix, Ribes ha recalcat que “Castelló és una ciutat oberta a noves formes d’entreteniment i aprenentatge amb les quals totes i tots puguem gaudir”. En aqueix sentit, l’edil ha recordat la varietat de les activitats juvenils que es realitzen a Castelló, com ara el Saló del Còmic, la Fira d’oci infantil i juvenil de Nadal i la Gaming Experience.

La convocatòria cerca propostes per a dotar de continguts dos tipus de serveis: tallers d’oci educatiu i activitats puntuals o periòdiques. En el cas dels tallers, la seua duració no excedirà les 30 hores i ha d’emmarcar-se en alguna de les següents categories: oci educatiu, creixement personal, esport, idiomes, medi ambient, temps lliure, coeducació afectiu-sexual i cultura. Aquells tallers realitzats en el Casal Jove amb una duració inferior a 10 hores tindran caràcter gratuït per a un màxim d’entre 20 i 30 alumnes. Respecte a les activitats, ja siguen puntuals o periòdiques, aniran dirigides a la major quantitat de participants possible.

Els qui vulguen presentar els seus projectes hauran de detallar el contingut, la metodologia, la calendarització, el pressupost i altres detalls contemplats en les bases. La informació requerida haurà de resumir-se en un màxim de cinc folis i entregar-se en el registre general de l’Ajuntament de Castelló (plaça Major, 1), els registres de les Juntes de Districte o via telemàtica a través d’https://sede.castello.es/. Les bases íntegres estan disponibles en el BOP, al qual pot accedir-se des de: https://bop.dipcas.es/portalbop/boletin.do.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari