La Banda Municipal de Castelló oferirà en línia el tradicional concert de la Constitució

L’acte s’adequa als protocols de seguretat marcats pel Cecopal i es podrà seguir en directe

La Banda Municipal de Castelló oferirà en línia el tradicional concert de la Constitució
02/12/2020 -

La Banda Municipal de Castelló adaptarà el tradicional concert del Dia de la Constitució al context sociosanitari. Així, seguint les instruccions del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), s’ha organitzat el dispositiu per oferir el concert en línia i en directe.

L’actuació es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Castelló a partir de les 12.00 hores del pròxim diumenge i quedarà enregistrada per poder-la visionar posteriorment. Abans, les campanes del Fadrí repicaran per anunciar la festivitat a tota la ciutat.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha agraït la disposició de tot l’equip de la Banda Municipal de Castelló per «reinventar aquest acte, adaptar-lo als protocols i oferir el millor de la seua música en directe a tots i totes els castellonencs i les castellonenques». «La prioritat ara és respectar les recomanacions de les autoritats sanitàries, per això traslladem el tradicional concert a l’aire lliure a l’àmbit virtual, per tal que la música arribe a tota la societat, però sense els riscos sanitaris», ha incidit l’edil.

Els músics i les músiques de la banda interpretaran les sis peces previstes al programa. Aquest inclourà temes com ‘Lledó’, de José Pla, ‘La tempranica, fantasia’, de Gerónimo Giménez o el ‘El caserío, preludi del 2on acte’, de Jesús Guridi. La Banda Municipal de Castelló interpretarà així mateix ‘La Santa Espina’, d’Enric Morera, ‘Ensueño andaluz’, de Pascual Asensio, i l’Himne nacional per tancar el concert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari