La Diputació acull l'exposició fotogràfica 'Brothels' de Miguel Candela

El Govern Provincial presenta aquesta mostra que mantindrà fins al pròxim 1 de juny com a part del Festival Imaginària de l’UJI

La Diputació acull l'exposició fotogràfica 'Brothels' de Miguel Candela
10/05/2019 -

La Diputació de Castelló va obrir ahir a les 19.00 hores l’exposició ‘Brothels’, del fotògraf documental Miguel Candela, com a part del cicle Imaginària en el Centre Cultural Les Aules. Aquest cèntric espai castellonenc albergarà aquesta mostra fins al pròxim 1 de juny com a part del festival Imaginària, fotografia a la primavera 2019 de l’Aula de Fotografia del Servei d’Activitats Socioculturals de l’UJI.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha visitat aquesta vesprada l’exposició de la qual ha destacat que “compleix amb l’objectiu que durant aquest mes de maig i juny les institucions alberguem propostes fotogràfiques, en aquest cas de la mà d’un professional del primer nivell, com a part de l’oferta cultural del nostre territori”.

El treball fotogràfic de Candela amb ‘Brothels’ ofereix al visitant d’aquesta exposició documental un acostament a la prostitució a Bangladesh. 

Sobre l’autor, Miguel Candela

Miguel Candela (Madrid 1985) és un fotògraf documental resident a Hong Kong especialitzat en reportatges a llarg termini. Els seus projectes són contemporanis i desenvolupa temes humanitaris i socials en el sud d’Àsia. Se centra en temes que a vegades s’ignoren, com la discriminació de les minories, el gènere, el tràfic de persones i la pobresa.

També documenta cultures i tradicions amb una perspectiva antropològica, i informa sobre temes ambientals.

El treball de Candela ha sigut presentat en Al Jazeeera, The Wall Streeet Journal, El País, la CNN, Àsia Geographoc, Spiegel, Correu del matí del sud de la Xina, o CNNGo entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari