La Diputació ajuda a crear ocupació de la mà de les empreses després de concloure un Work Fòrum de rècord

Algunes empreses confirmen la contractació immediata de diversos treballadors en una fira que deixa 2.068 entrevistes sol·licitades

La Diputació ajuda a crear ocupació de la mà de les empreses després de concloure un Work Fòrum de rècord
12/04/2019 -

La Diputació de Castelló ajuda a crear ocupació a la província de la mà de les empreses castellonenques després de concloure un Work Fòrum Castelló de rècord. I és que algunes de les 40 empreses participants ja han confirmat la contractació immediata de diversos treballadors en la mateixa fira que ha conclòs amb la xifra rècord de 2.068 entrevistes sol·licitades. Amb això, aquesta iniciativa impulsada pel Govern Provincial i la Cambra de Comerç es confirma com una excel·lent oportunitat per a connectar empreses de tot el territori provincial que ofereixen llocs de treball amb persones en cerca activa d’ocupació o millora d’ocupació.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat després d’analitzar els indicadors de la fira amb l’equip tècnic de la Diputació que “és ràpid encara per a valorar els beneficis de la fira, però aquestes contractacions ens donen bona mostra de l’efectivitat d’un recurs ja consolidat tant entre la xarxa empresarial castellonenca com entre els quals busquen ocupació o una oportunitat laboral millor”.

Exemple d’això són Amiab, amb la contractació immediata de 3 treballadors, Grup Euroatomizado, amb la contractació immediata de dos operaris de producció, o l’empresa Argenta, amb 7 noves incorporacions.

“Això només durant el primer dia, i a aqueixes contractacions se sumaran moltes més”, ha assenyalat el diputat, qui ha posat l’accent en “el valor afegit que suposa per a les empreses poder tindre entrevistes personals tancades. Totes coincideixen en la importància d’aquest recurs, així com per als mateixos candidats que els aporta moltíssim més que la cerca únicament a través de recursos online”.

I és que a través de la preselecció de les candidatures rebudes en cadascuna de les ofertes publicades per les empreses, l’equip d’ús de Diputació de Castelló selecciona aquelles que millor s’adapten al perfil sol·licitat, de manera que les persones i les empreses participants en l’esdeveniment tenen ja la seua agenda concertada d’entrevistes.

En aquesta cinquena edició de l’esdeveniment s’han sol·licitat 2.068 entrevistes per als més de 200 llocs de treball oferits per les empreses participants.

Gran satisfacció entre les menudes empreses castellonenques

Cal destacar la satisfacció de les empreses pel servei oferit, especialment per la selecció de candidatures, la planificació horària i l’espai habilitat per a la realització de les entrevistes. Cal ressaltar també l’enorme satisfacció de les menudes empreses participants, ja que d’aquesta manera han tingut opció de recaptar currículums que habitualment no reben, ja que són empreses menys conegudes. També cal destacar la satisfacció de moltes de les persones assistents que han aconseguit de forma immediata un lloc de treball o que continuen en un procés de selecció.

Un espai d’oportunitats ja consolidat a Castelló

L’evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comerç pel foment de l’ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que Work Fòrum Castelló va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 inscrits, els indicadors de 2019 eleven aqueixa participació fins a pràcticament duplicar-la.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari