La Diputació ajuda a les associacions juvenils per a promoure activitats en tota la província

El Govern Provincial aprova la concessió de subvencions que promouen iniciatives a favor de la joventut en els municipis

La Diputació ajuda a les associacions juvenils per a promoure activitats en tota la província
21/05/2019 -

La Diputació de Castelló promourà l’activitat de les associacions i entitats juvenils dels municipis de la província en considerar-les un element dinamitzador especialment important per a consolidar població en l’àmbit rural de Castelló. Així, el Govern Provincial ha aprovat la concessió de 23.525 euros per a un total de 16 col·lectius juvenils de tota la província amb la condició d’afavorir la seua activitat i programacions a favor de la dinamització dels pobles de la província.

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, ha explicat que “des de la Diputació donem suport a les activitats dels joves castellonencs perquè creiem en el seu potencial i en el benefici que suposa per a la societat provincial que aquest tipus de col·lectius realitze activitats. Aquests beneficis es fan encara més patents en les zones rurals, on hi ha casos fins i tot que una mateixa associació reuneix joves de diversos municipis de la zona per a desenvolupar activitats culturals, de promoció de l’ocupació o de qualsevol altre tipus, des d’una perspectiva constructiva i positiva”.

Cal tindre en compte que a través de les seues bases, el Govern Provincial valora especialment si els programes de les entitats juvenils es refereixen a activitats com la promoció de l’ocupació juvenil, animació juvenil, programes d’informació i assessorament, activitats de temps lliure juvenil, edició de revistes de joventut, estudis sobre l’àmbit juvenil, o relacionades amb pràctiques culturals que preserven aqueix patrimoni en els municipis.

“Si volem futur per als nostres pobles i la nostra província, hem de donar suport als nostres joves i procurar-los el màxim d’oportunitats residisquen on residisquen”, ha conclòs el diputat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari