La Diputació col·labora amb l'Associació Telèfon de l'Esperança en la commemoració del seu 18é aniversari a la província

El col·lectiu ha programat activitats amb motiu de l’aniversari de la seua creació, en maig del 2001 en la província de Castelló

La Diputació col·labora amb l'Associació Telèfon de l'Esperança en la commemoració del seu 18é aniversari a la província
07/05/2019 -

La Diputació de Castelló col·labora amb l’Associació Telèfon de l’Esperança en la commemoració del seu 18é aniversari a la província. El col·lectiu ha programat diverses activitats amb motiu de l’aniversari de la seua creació, el maig de 2001, a Castelló, una implantació que en l’àmbit nacional aconsegueix quasi la cinquantena d’anys.

La diputada provincial d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha participat en la presentació d’aquestes activitats agraint a l’associació “tot el treball que feu a favor dels castellonencs. Sense vosaltres, sense el treball que diàriament realitzen desenes d’entitats prestadores de serveis socials amb les quals col·laborem des de la Diputació, Castelló no seria l’exemple que és de terra solidària i compromesa amb la seua gent, enhorabona i gràcies”.

Ha sigut la presidenta de l’associació, Eneida Paz, qui ha explicat que “el 15 de maig tindrà lloc en El Menador una conferència titulada ‘Convivència i Conflicte’ a càrrec de la psicòloga Nieves Pons. I el 19 de maig un concert de bandes sonores de pel·lícules. Ja l’últim dimarts del mes, com solem fer en la llibreria de Sant Vicent, oferirem nous recursos per a dotar a les persones de noves eines per a obtenir major tranquil·litat i pau interior”.

Per part seua, la vicepresidenta M.ª Jesús García, ha detallat els cursos i tallers que des de l’associació s’articulen al servei dels castellonencs per a ajudar-los a afrontar situacions de crisis. “El taller ‘Pensa bé per a sentir-te millor’ tindrà lloc en la nostra seu els dies 6 i 7 de juny de 18 a 20 hores i el 8 de juny de 10 a 13 hores al matí i de 16 a 18 hores a la vesprada. Analitzarem com els pensaments afecten els nostres sentiments i com si no ens situem bé davant la realitat patim de forma inútil. Donarem les claus per a saber canviar aqueixos pensaments i afrontar la realitat des d’una altra perspectiva”.

A més, l’associació manté el programa ‘Tendint a la soledat’, dirigit a les persones majors i assignant voluntaris que els fan un seguiment compartint amb ells converses de forma periòdica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari