La Diputació col·labora amb una campanya de conscienciació per una província lliure d'assetjament escolar

Amb el lema ‘Tens dret a ser tu’, el Govern Provincial recolza aquesta iniciativa amb el seu suport al projecte ‘Res serà igual’

La Diputació col·labora amb una campanya de conscienciació per una província lliure d'assetjament escolar
03/05/2019 -

La Diputació de Castelló col·labora amb la posada en marxa d’una ambiciosa campanya de conscienciació per a aconseguir una província lliure d’assetjament escolar. Amb el lema ‘Tens dret a ser tu’, el Govern Provincial recolza aquesta iniciativa que impulsa ‘Res Serà Igual’, el projecte audiovisual del castellonenc Víctor Antolí que treballa per l’erradicació a la província de Castelló dels casos de bullying.

La diputada provincial d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “recolzem aquesta iniciativa que respon a la necessitat d’omplir els nostres carrers amb missatges de suport als joves que puguen estar patint aquest assetjament i que posa èmfasi en la seua visibilització i, per descomptat, condemna. Fa temps que treballem de la mà de Víctor Antolí i tot el seu equip per a acabar amb aquests casos d’assetjament, per a aconseguir una província lliure d’assetjament escolar, i la iniciativa de portar a tanques, autobusos, als mitjans de comunicació aquest tema respon als consells dels professionals que incideixen en la importància de visibilitzar el problema per a aconseguir atallar-lo”.

Així, aquesta ambiciosa campanya ja ha començat després de la commemoració ahir del Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar, i compta amb suports de publicitat exterior (tanques, autobusos) i presència en els mitjans de comunicació provincials, tant en premsa com ràdio i mitjans digitals.

Els actors de Res Serà Igual, autèntics agents contra l’assetjament escolar

Una altra de les aportacions de la Diputació de Castelló al treball de ‘Res Serà Igual’ contra l’assetjament escolar en els centres educatius de la província és finançar la formació dels actors i actrius de la pel·lícula com a agents contra l’assetjament escolar a través del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Amb això, el comportament dels actors no solament en la gran pantalla sinó en cadascuna de les accions programades en centres educatius a través d’aquest projecte respon a les premisses que marquen els professionals per a ajudar a erradicar aquest tipus de comportaments de les aules. Alguna cosa que, per descomptat, també es té en compte tant per al disseny de la campanya de conscienciació en els mitjans de comunicació com en les diferents comunicacions que es llancen des de Res Serà Igual en els seus canals de Xarxes Socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari