La Diputació conclou el Centre Cultural de Benassal amb una inversió de 800.000 euros

El president Moliner visita junt amb l’alcaldessa el que serà una de les claus de la dinamització cultural de l’Alt Maestrat

La Diputació conclou el Centre Cultural de Benassal amb una inversió de 800.000 euros
14/06/2019 -

La Diputació de Castelló ha conclòs les obres del Centre Cultural de Benassal que han permés, amb una inversió provincial de 800.000 euros, convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona. El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha visitat al costat de l’alcaldessa de Benassal, Mª Luz Monterde, aquest centre la conclusió del qual permetrà convertir-lo en un dels principals elements dinamitzadors de l’activitat cultural no solament d’aquest municipi sinó de tota la comarca de l’Alt Maestrat.

“Hem complit amb el nostre compromís de fer d’aquest edifici un continent d’oportunitats, un element clau per a la dinamització cultural de Benassaly el seu entorn. Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, independentment del lloc en el qual residisquen, i aquest tipus d’actuacions amb una clara discriminació positiva al món rural de la nostra província és una mostra més de la nostra decidida aposta per l’interior de Castelló i la seua cultura”, ha assenyalat el president.

Cal recordar que amb aquesta ambiciosa inversió de la Diputació s’ha conclòs un edifici dotat de les millors instal·lacions, amb treballs ja conclosos d’obra de paleta, paviment, fusteria, lampisteria, sanejament, electricitat, climatització, telecomunicacions i seguretat contra robatoris i incendis.

UN NOU ESPAI PER A USOS ADMINISTRATIUS I CULTURALS

Aquesta ambiciosa actuació de la Diputació ha fet possible unes noves instal·lacions que conjuminen els serveis administratius de la Diputació, totalment millorats i ampliats, i els usos culturals del municipi. Així, en aquest edifici conviuran les instal·lacions Cedeixes de la Diputació i l’Ofisam amb un altre espai destinat a usos culturals del municipi, com la seu de la banda de música.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari