La Diputació duplica la inversió per a ajudes d'emergència hídrica en 2019 per atendre les necessitats dels municipis

El Govern Provincial aprova la incorporació de 400.000 euros a aquesta convocatòria d’ajudes trimestrals per a casos d’urgència

La Diputació duplica la inversió per a ajudes d'emergència hídrica en 2019 per atendre les necessitats dels municipis
08/04/2019 -

La Diputació de Castelló ha aprovat la incorporació de 400.000 euros a la seua línia d’ajudes d’emergència hídrica que convoca de forma trimestral per a atendre les necessitats d’urgència dels pobles a l’hora de garantir el millor proveïment d’aigua. Amb això, el Govern Provincial duplica els recursos que posa a la disposició dels ajuntaments per a afrontar tant reparacions d’urgència en les xarxes de proveïment, com el trasllat de poals d’aigua o altres recursos d’urgència que foren necessaris en qualsevol dels 135 municipis castellonencs en l’objectiu de garantir l’òptim proveïment d’aigua.

El diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Bautista Juan, ha explicat que “les convocatòries seguiran el seu curs, però en comptar amb més recursos podrem atendre més peticions dels ajuntaments. El millor proveïment d’aigua és una qüestió que, malgrat no ser vistosa ni cridanera, és de les quals més preocupen a tots els ajuntaments. Amb aquesta major disponibilitat de recursos arribarem a més pobles i actuarem en més casos”.

No en va, el diputat ha assegurat que aquests recursos s’incorporen als 400.000 euros que ja contemplava en el seu pressupost la Diputació per a 2019 amb el seu Pla Provincial d’Emergències Hídriques. D’aquesta manera, tal com ha subratllat Juan “consolidem aquesta inversió clau per a atendre qualsevol carestia hídrica a gratcient que un desproveïment pot generar greus problemes a la població i a la seua activitat comercial”.

Cal assenyalar que aquestes actuacions es corresponen en major part amb reparació d’obstruccions i fugides en xarxa, transport de poals d’aigua, substitució de canonades, canvis o substitucions de bombes de pou així com reparació de conduccions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari