La Diputació eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió per a la recuperació de Villa Purificación de Montanejos

El Gobierno Provincial aporta ahora 40.000 como parte de su compromiso con la rehabilitación de este emblema patrimonial

La Diputació eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió per a la recuperació de Villa Purificación de Montanejos
13/05/2019 -

La Diputació de Castelló eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió en Vila Purificació de Montanejos. I és que com a part de la modificació de crèdit aprovada pel Govern Provincial en l’últim Ple, s’incorpora una dotació de 40.000 euros com a part del seu compromís amb la rehabilitació d’aquest emblema patrimonial del municipi al qual la Diputació ja va destinar 260.000 euros per a la seua adquisició i prop de 120.000 euros (117.768) més perquè la rehabilitació d’aquest emblemàtic edifici siga una realitat a través de Fons FEDER.

Així ho ha anunciat el vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, en assegurar que “és una aposta del Govern Provincial contribuir a la recuperació i posada en valor del patrimoni històric i cultural de cada municipi no solament com a part de la seua identitat sinó també com a revulsiu turístic i de dinamització. En aquest cas, estem parlant d’un municipi com Montanejos, amb gran potencial turístic situat en ple cor de l’Alt Millars, i amb aquesta emblemàtica recuperació per al municipi volem contribuir a generar un recurs més per a tots els seus veïns i també recuperar un atractiu edifici per a coneixement i visita de les milers de persones que rep aquesta vila termal”.

Una joia patrimonial en aquest enclavament del turisme d’interior

Villa Purificació és un immoble que data de l’any 1929 i consta de dos edificis que estan envoltats per una zona enjardinada, situada al costat del balneari i a escassos metres del riu.

Amb aquesta inversió, la Diputació constata el seu compromís amb l’impuls del turisme d’interior castellonenc a través de la posada en valor del patrimoni, també com a oportunitat contra la despoblació. Així, Montanejos tindrà en breu un atractiu més a mostrar als milers de persones (veïns, turistes i visitants) que cada any gaudeixen d’aquest meravellós enclavament de Castelló caracteritzat per les seues aigües i per la riquesa del seu entorn natural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari