La Diputació i el director de l'aeroport de Castelló asseguren que aquest esdevindrà "un pol de desenvolupament industrial que frene la despoblació"

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, mantenen una reunió amb el director de les instal·lacions aeroportuàries

La Diputació i el director de l'aeroport de Castelló asseguren que aquest esdevindrà "un pol de desenvolupament industrial que frene la despoblació"
08/08/2019 -

El president de la Diputació, José Martí, ha mantingut aquest matí una reunió amb el director de l’Aeroport de Castelló, Joan Serafí Bernat, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la diputada Virginia Martí per a continuar “avançant” en la conversió de l’aeròdrom de Vilanova d’Alcolea en “un gran pol de desenvolupament turístic i industrial per a la província que ajude a frenar la despoblació”.

José Martí ha avançat que “dins l’aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d’interior estarà l’Aeroport de Castelló”, unes instal·lacions que continuen a l’alça després de marcar un nou rècord de trànsit aeri al juliol: 18.454 persones han trepitjat durant l’últim mes la pista d’aterratge de Castelló, la més alta des de l’obertura de les instal·lacions aeroportuàries el desembre de 2014. A més a més, el mes passat va registrar 837 moviments d’aeronaus, la activitat més gran registrada per l’aeroport en un mes.

Martí s’ha mostrat “molt satisfet” per les últimes dades de trànsit aeri i ha manifestat “la nostra voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat per a continuar millorant aquestes xifres i que tot això repercutisca en una major projecció econòmica i turística en aquesta terra que vol donar-se a conéixer en el món”.

En aquest sentit, Colomer ha apuntat que “hem de continuar treballant per a obrir nous mercats però també és necessari impulsar i promocionar l’oferta turística de Castelló. Un aeroport no fa una destinació. La destinació ha de fer-se rellevant en l’imaginari del potencial viatger”.

60.000 PASSATGERS FINS A L’OCTUBRE

Segons les dades que maneja Aerocas, la previsió a la fi de temporada alta és la d’aconseguir els 60.000 passatgers entre juny i octubre, unes xifres que esperen batre’s l’any vinent quan se sumen al mapa de destinacions tres noves connexions amb la capital britànica, Viena i Marsella. Aquestes tres completaran l’actual oferta que compta amb cinc destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice.

Francesc Colomer ha anunciat que aquest mes d’agost començarà a operar una segona escola internacional de pilots i es continua treballant en la línia operativa del reciclatge d’avions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari