La Diputació i la Cambra de Comerç aconsegueixen ja 816 entrevistes concertades per a trobar ocupació en el V Work Fòrum

Ya son 38 empresas las que han confirmado su participación en el mayor encuentro por el empleo en la provincia el 10 y 11 de abril

La Diputació i la Cambra de Comerç aconsegueixen ja 816 entrevistes concertades per a trobar ocupació en el V Work Fòrum
26/03/2019 -

La Diputació de Castelló ha confirmat ja 816 entrevistes de treball sol·licitades en el Work Fòrum Castelló que organitza al costat de la Cambra de Comerç els dies 10 i 11 d’abril. Amb això, aquest índex torna a constatar l’èxit d’aquesta iniciativa que aglutinarà en un mateix espai tots els serveis per a les persones a la recerca d’ocupació i desenvoluparà les entrevistes personals per a cobrir llocs d’ocupació directament oferits per a aquest fòrum. D’aqueixa manera, el Govern Provincial constata aquest gran espai d’oportunitats com la trobada més gran per l’ocupació a la província de Castelló.

Així ho ha explicat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, qui ha assegurat que “aquest gran nombre de peticions confirma que estem davant un esdeveniment molt útil punt per a les persones que busquen ocupació com per a les empreses que necessiten personal. Les sol·licituds són gestionades per personal especialitzat de la Diputació als qui agraïsc el gran treball que estan realitzant aquests dies amb tal volum de peticions. Sens dubte, el Work Fòrum serà un espai de noves oportunitats per a molts castellonencs que trobaran el seu treball desitjat i també per a altres centenars que milloraran la seua oportunitat de trobar-lo gràcies a tots els serveis d’assessorament i formació que aqueixos dos dies s’ofereixen de forma totalment gratuïta”.

En aquest sentit, Aguilella ha posat l’accent que “el Work Fòrum és exemple del treball diari realitzat per liderar i donar suport a aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Fòrum Castelló es planteja com un innovador programa de 360º ja consolidat i que implica a tots els agents del món laboral sota la fi última de fomentar l’ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província. Enguany, en avançar les dates, serà el sector turístic una de les principals novetats en una edició que se centrarà en la integració laboral dels aturats amb majors dificultats.

Cal recordar que les inscripcions continuen obertes i han de formalitzar-se a través de la pàgina web workforumcastellon.es 

Ampli programa d’activitats

L’ampli programa d’activitats abastarà diferents tallers per a millora professional (test d’ocupabilitat, laboratori de cv i orientació professional) i inscripció en Agències de Col·locació de Diputació de Castelló i Cambra de Comerç.

En Work Fòrum Castelló, a través de les xarrades i conferències els participants descobriran els secrets per a augmentar la seguretat en un mateix i mirar al futur amb una esperança entusiasta i real, aprendre les claus de l’alt rendiment professional i les oportunitats de negoci i laborals, conéixer les eines que incrementaran les teues possibilitats d’èxit per a ser el millor candidat en un procés de selecció.

Enguany comptarem amb la presència de diferents ETT de la província que oferiran informació a les persones demandants d’ocupació per a inscripció en les ofertes que gestionen, així com assessorament i orientació de l’Oficina Europe Direct sobre els recursos i programes de formació i mobilitat de la Unió Europea.

Com en l’edició anterior, s’han posat a la disposició dels interessats diverses línies d’autobús per a afavorir la mobilització dels habitants de l’interior provincial, que parteixen des dels Centres CEDES (Albocàsser, Lucena, Morella Sogorb i la Vall d’Alba) i una nova línia que té eixida des de Vinaròs. Per a sol·licitar-ho cal posar-se en contacte en el telèfon 964242196. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari