La Diputació i l'Espaitec impulsen el creixement empresarial amb un consolidat Castelló Global Program

Les inscripcions per a aquest consolidat programa estan obertes fins al 10 de maig en la pàgina web

La Diputació i l'Espaitec impulsen el creixement empresarial amb un consolidat Castelló Global Program
17/04/2019 -

La Diputació de Castelló i el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) consoliden el programa de creixement empresarial Castelló Global Program (CSGP) que en 2019 celebra la seua setena edició i ho activen ja amb l’obertura de les inscripcions que estaran obertes fins al pròxim 10 de maig en www.castellonglobalprogram.com. Cal tindre en compte que per aquest programa ja han passat 59 empreses de la província pertanyents a 25 municipis i 15 sectors d’activitat diferents.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha animat a les empreses castellonenques a “aprofitar aquest recurs l’eficàcia del qual està més que provada i que es consolida com una eina útil per a generar millors oportunitats econòmiques a la nostra província. Castelló Global Program s’aferma com a programa pioner perquè les empreses optimitzen els seus recursos, cresquen, i amb això generen ocupació als nostres pobles, clau estratègica del Govern Provincial per a continuar millorant la qualitat de vida a la província. En definitiva, és un recurs molt útil per a ajudar les empreses a consolidar-se i generar ocupació en els nostres municipis.

“En les pròximes setmanes el programa seleccionarà a nou empreses amb seu a la província de Castelló, ganes d’innovar i de créixer, és a dir, disposades a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica.

El programa es dirigeix a empreses de qualsevol sector d’activitat que tinguen una facturació mínima de 25.000 euros i seu a la província de Castelló, en concret busca accelerar a tres tipus d’empreses: empreses de recent creació que necessiten suport en l’elaboració del pla de creixement; empreses consolidades en cerca d’innovació i acceleració; i empreses familiars interessades a realitzar una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

Novetats del Castellón Global Program 2019

Les principals novetats de la setena edició se centren un nou programa formatiu, nous docents i el llançament de la figura del ‘mentor amic’.

En la part formativa, s’han revisat tots els mòduls formatius per a acostar totes les àrees de l’empresa al creixement i la innovació, incorporant un mòdul específic de generació d’innovació amb metodologies de design thinking. Respecte a la figura del mentor-amic, l’equip de mentors es reforçarà amb la participació voluntària d’antics alumnes del programa, empresaris que podran aportar coneixement i experiència durant el seu pas per edicions anteriors.

Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec i Gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, ha destacat la capacitat del programa perquè les empreses realitzen un canvi radical en la seua estratègia empresarial, “després de sis edicions celebrades, el programa s’ha consolidat entre el teixit empresarial provincial com una eina idònia per a realitzar una reflexió estratègica de l’estat de les empreses, oferint suport des del primer dia per a realitzar un pla de creixement personalitzat a través de la formació i mentorització amb destacats empresaris d’abast local i nacional”, conclou.

La peioritat és seguir generant riquesa a Castelló

Aquesta iniciativa que la Diputació duu a terme en col·laboració amb l’Espaitec forma part del compromís del Govern Provincial amb la seua prioritat de generar riquesa i noves oportunitats econòmiques en els municipis castellonencs.

Programes de qualitat com aquest, o com el Move Up!, o l’Òrbita formen part d’una intensa labor de vertebració de recursos a la disposició de les empreses de Castelló per a propiciar la seua consolidació i creixement com a via de generar ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari