La Diputació impulsa la millora de les oportunitats a Moncofa amb diversos projectes d'envergadura

El president Moliner es reuneix amb l’alcalde del municipi, Wences Alós, per a valorar algunes de les actuacions conjuntes

La Diputació impulsa la millora de les oportunitats a Moncofa amb diversos projectes d'envergadura
16/05/2019 -

La Diputació de Castelló impulsa la millora de les oportunitats en el municipi de Moncofa a través de diversos projectes d’envergadura, com són la Unitat de Respir Familiar, el camp de futbol, la rotonda en l’Avinguda Avel·lí Corma, les obres de clavegueram i la zona de marjaleria. El president provincial, Javier Moliner, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde del municipi, Wences Alós, amb la condició de comprovar el funcionament d’aquestes actuacions i del treball conjunt de totes dues institucions.

El president Moliner ha explicat que “aquest és un exemple de col·laboració institucional d’una institució provincial i una local ens ha de fer veure que des d’aqueixa lleialtat es poden aconseguir moltes coses, solucionar els problemes del dia a dia dels pobles i millorar la qualitat de vida dels seus veïns que al final és el que més preocupa els alcaldes, com veiem hui amb Wences”.

Per a l’alcalde del municipi “ha sigut un plaer rebre a Javier Moliner, a qui hem mostrat l’agraïment de Moncofa per la implicació de l’ajuntament d’ajuntaments que és la Diputació en la solució dels problemes dels veïns, no solament de Moncofa sinó de tota la província”. I és que per a l’alcalde “el president de la Diputació ha mostrat un gran tarannà al capdavant d’aquesta institució provincial i un gran interés a ajudar a tots els veïns de la província sense tindre en compte el signe polític dels ajuntaments”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari