La Diputació impulsa la VII Fira del Vi de Les Useres com a reclam turístic a través de Castelló Ruta de Sabor

La marca de productes que impulsa el Govern Provincial té ja a 115 empreses ambaixadores de la gastronomia de Castelló

La Diputació impulsa la VII Fira del Vi de Les Useres com a reclam turístic a través de Castelló Ruta de Sabor
09/05/2019 -

La Diputació de Castelló farà de la gastronomia un reclam turístic i de dinamització dels pobles de l’interior a través de la seua marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor amb el seu impuls a la VII Fira del Vi de Les Useres. Durant els pròxims dies 11 i 12 de maig aquest municipi de L’Alcalatén s’omplirà d’activitats entorn de la tradicional producció de vi que es desenvolupa en la zona, incloent-hi fins a 10 tastos oberts a tots els assistents.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “ajudem els pobles a generar noves oportunitats a través de la posada en valor i divulgació de la seua gastronomia i els seus productes de qualitat. El vi centrarà en Les Useres l’activitat de multitud d’expositors així com una programació complementària específicament dirigida a enriquir l’experiència de visitar aquest municipi i descobrir els atractius turístics que té l’interior de Castelló”.

Així, en la programació d’aquesta finalitat de setmana no faltarà la tradicional degustació de vi dels cellers locals. A més, també es duran a terme els tradicionals tastos de vins a càrrec d’experts del sector. En els diferents estands disposats amb motiu de la fira, es podran comprar i degustar una gran varietat de productes de la gastronomia provincial: formatges artesans, embotits, ‘tombet’, oli d’oliva, i es comptarà amb articles d’artesania, tots ells vinculats amb el món del vi o l’alimentació.

Una marca consolidada que atrau l’interés de productors

Així, cal tindre en compte que un total de 115 empreses de la província són ja ambaixadores de la marca de productes Castelló Ruta de Sabor: agències, allotjaments, gastrobars, restaurants, comerços, mercats, centres d’interpretació, oficines de turisme, indústries agroalimentàries visitables, llotges visitables, pesca turística i productors agroramaders.

A més hi ha ja un total de 99 productors adherits amb més de 250 productes d’un total de 15 sectors agroalimentaris diferents.

Una implantació de la marca que, en opinió de diputat, “està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als establiments i centres de producció situats als nostres pobles. El turisme gastronòmic és una tendència en alça que obri noves oportunitats de futur tal com ja estem comprovant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari