La Diputació porta a la província més de 3.000 esportistes aquest cap de setmana amb tres tornejos de futbol en #CSEscenarioDeportivo

El més multitudinari serà el Torneig Primer Toc a la ciutat de Castelló amb 11.000 pernoctacions hoteleres de dijous a diumenge

La Diputació porta a la província més de 3.000 esportistes aquest cap de setmana amb tres tornejos de futbol en #CSEscenarioDeportivo
17/04/2019 -

La Diputació de Castelló dinamitzarà la província aquests dies de Setmana Santa amb fins a tres tornejos de futbol que atrauran a més de 3.000 xiquets i joves esportistes als municipis castellonencs a través del seu projecte #CSEscenarioDeportivo. Així, a partir de demà dijous, 18 d’abril, tindrà lloc el Torneig Primer Toc a la ciutat de Castelló, amb 2050 participants abastant des de la categoria prebenjamina fins a la infantil i deixant 11.000 pernoctacions en els establiments turístics de la zona. El torneig es desenvoluparà en el camp Gaetà Huguet i Chencho.

El diputat provincial d’Esports, Luis> Martínez, ha assegurat que “el Torneig Primer Toc és el més multitudinari, i la previsió de la seua repercussió turística és espectacular atenent al seu comportament en edicions anteriors. Precisament degut sobretot als esdeveniments esportius els establiments hotelers de la ciutat tindran aquests dies una ocupació d’entorn del 80%, la qual cosa dóna bona mostra del retorn d’aquests tornejos en el territori”.

En aqueix sentit, el diputat ha xifrat en “més d’un milió d’euros el retorn econòmic en el turisme de la província amb aquests tornejos. Una vegada més comprovem com l’esport és una excel·lent forma de donar a conéixer els atractius de la nostra província, ja no només en la seua dualitat única de mar i muntanya, sinó acollint tornejos i competicions en les seues infraestructures esportives”.

D’altra banda, la Diputació impulsa dos tornejos futbolístics més que també tindran un important impacte a la província: el Torneig de la Ceràmica a Onda, i el Torneig José Mangriñán en Vall d’Uixó. En el torneig d’Onda es tracta d’un torneig de futbol base de futbol 8 i 11 amb un total de 800 participants; tindrà lloc del 19 al 21 d’abril i generarà 500 pernoctacions en la zona, desenvolupant-se en el camp La Moleta d’Onda.

Finalment, en el Torneig José Mangriñán en Vall d’Uixó que tindrà lloc els dies 19 i 20 d’abril participaran 200 xiquets. Es disputarà en l’estadi José Mangriñán i suposarà un total de 120 pernoctacions en els seus dos dies de desenvolupament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari