La Diputació prestarà atenció personalitzada i multitud de serveis en la fira de l'ocupació Work Forum aquesta setmana

El 10 i 11 d’abril la Cambra de Comerç acollirà als més de 1.500 inscrits en la major trobada per l’ocupació de la província

La Diputació prestarà atenció personalitzada i multitud de serveis en la fira de l'ocupació Work Forum aquesta setmana
08/04/2019 -

La Diputació pararà atenció personalitzada i oferirà una àmplia cartera de serveis que abasten totes les fases en la cerca d’ocupació en la pròxima edició del Work Fòrum Castelló. Els dies 10 i 11 d’abril la Cambra de Comerç acollirà als més de 1.500 inscrits en aquesta fira considerada com la major trobada per l’ocupació que se celebra a la província. Entre els serveis més demandats, les entrevistes personalitzades per a cobrir els llocs de treball que directament ofereixen en la fira les empreses.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “l’atenció integral i personalitzada que s’ofereix a les persones que estan buscant ocupació és el major atractiu amb el qual compta aquesta fira. Això fa possible que en un mateix espai es troben xarrades i tallers de primer nivell, amb entrevistes personalitzades amb empreses i accés a tota la informació dels serveis que presta la Diputació durant tot l’any. Sens dubte, una ocasió que a mesura que passa el temps s’ha anat consolidant com un important reclam per a totes les persones desocupades”.

Quant a la resposta que està tenint aquesta nova convocatòria del Work Fòrum, Aguilella ha assegurat que “de fet, el gran nombre de peticions confirma que estem davant un esdeveniment molt útil punt per a les persones que busquen ocupació com per a les empreses que necessiten personal. Les sol·licituds són gestionades per personal especialitzat de la Diputació als qui agraïsc el gran treball que estan realitzant aquests dies amb tal volum de peticions. Sens dubte, el Work Fòrum serà un espai de noves oportunitats per a molts castellonencs que trobaran el seu treball desitjat i també per a altres centenars que milloraran la seua oportunitat de trobar-lo gràcies a tots els serveis d’assessorament i formació que aqueixos dos dies s’ofereixen de forma totalment gratuïta”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Fòrum Castelló es planteja com un innovador programa de 360º ja consolidat i que implica a tots els agents del món laboral sota la fi última de fomentar l’ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província. Enguany, en avançar les dates, serà el sector turístic una de les principals novetats en una edició que se centrarà en la integració laboral dels aturats amb majors dificultats.

El lema de 2019: conscienciar sobre ‘l’edadisme laboral’

En aquesta quinta edició, el claim o leitmotiv del Work Forum Castelló vol tractar la millora de l’ocupabilitat de les persones majors de 45 anys, tractant de conscienciar sobre el que es coneix com “edatisme laboral”. Per a això s’ha plantejat el següent panell de conferències:

Dia 10

  • “L’edat, un handicap a superar en matèria de RRHH”. Club de Recursos Humans
  • “Sigues l’ovella negra. Destaca de la resta i millora la teua empleabilitat”. Laura Barreda. Experta en Marca Personal
  • Mercat de treball, competències i talent. Esmeralda Romero.
  • “Acompanyant en el procés de trobar treball. Et conte la meua experiència”. Taula redona d’experiències. Fundació Tots Units, Cuinatur i Acción contra el Hambre

La vesprada del dia 10:

  • Conferència per a les empreses: “La teua edat és un tresor: la importància de comptar amb el talent sènior en l’empresa”. Fundació Adecco

Dia 11

  • “Mapa de recursos d’ocupació en la província”. Agències de Col·locació de Diputació i Cambra de Comerç, LABORA i sector privat.
  • Motivació. ESIC (per confirmar)
  • Comunicació per a l’èxit professional. Maribel Vilaplana

Ampli programa d’activitats

L’ampli programa d’activitats abastarà diferents tallers per a millora professional (test d’ocupabilitat, laboratori de cv i orientació professional) i inscripció en Agències de Col·locació de Diputació de Castelló i Cambra de Comerç.

En Work Fòrum Castelló, a través de les xarrades i conferències els participants descobriran els secrets per a augmentar la seguretat en un mateix i mirar al futur amb una esperança entusiasta i real, aprendre les claus de l’alt rendiment professional i les oportunitats de negoci i laborals, conéixer les eines que incrementaran les teues possibilitats d’èxit per a ser el millor candidat en un procés de selecció.

Enguany la fira comptarà amb la presència de diferents ETT de la província que oferiran informació a les persones demandants d’ocupació per a inscripció en les ofertes que gestionen, així com assessorament i orientació de l’Oficina Europe Direct sobre els recursos i programes de formació i mobilitat de la Unió Europea.

Com en l’edició anterior, s’han posat a la disposició dels interessats diverses línies d’autobús per a afavorir la mobilització dels habitants de l’interior provincial, que parteixen des dels Centres CEDES (Albocàsser, Lucena, Morella Sogorb i la Vall d’Alba) i una nova línia que té eixida des de Vinaròs. Per a sol·licitar-ho cal posar-se en contacte en el telèfon 964242196.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari