La Diputació promou l'ocupació de la dona rural major de 45 anys a través del programa Menthoradas

El Govern Provincial col·labora amb s’associació Reinventhadas en el seu compromís amb les oportunitats de les castellonenques

La Diputació promou l'ocupació de la dona rural major de 45 anys a través del programa Menthoradas
07/06/2019 -

La Diputació de Castelló col·labora amb l’associació Reinventhadas en la trobada anual del programa Mentorhadas per a fomentar la inserció sociolaboral de les dones rurals majors de 45 anys de la província. El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat aquest matí en la qual ha sigut ja la cinquena edició d’aquesta iniciativa que és finançada al 50% per la Diputació de Castelló com a part de les ajudes a entitats sense ànim de lucre que realitzen accions innovadores per al foment de l’ocupació.

“La nostra prioritat durant aquests anys ha sigut ajudar a generar ocupació i oportunitats en tota la província, prestant especial atenció als sectors poblacionals que més difícil ho han tingut. Des del primer moment hem cregut en aquest projecte de dones amb talent, creatives i que s’esforcen per millorar contínuament els seus projectes professionals, i per això hui estem ací per a donar-vos les gràcies i per a continuar donant-vos suport”.

Cal tindre en compte que l’acte s’ha desenvolupat com una jornada de networking per a les sòcies i convidades, establint-se relacions de mentoria entre les participants i un grup de mentores voluntàries. Així, durant tot el dia s’estan desenvolupant accions d’un complet programa, amb tallers, conferències, xarrades, espais d’exposició de projectes i altres accions que després podran convertir-se en línies de treball i suport mutu entre dones amb negocis de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari