La Diputació recolza el Formigues Festival com a part de la seua campanya 'Castelló Terra de Festivals'

El Govern Provincial impulsa aquesta consolidada cita musical i familiar que tindrà lloc durant aquest cap de setmana a Benicàssim

La Diputació recolza el Formigues Festival com a part de la seua campanya 'Castelló Terra de Festivals'
10/05/2019 -

La Diputació de Castelló recolza la celebració del VII Formigues Festival com a part de la seua ambiciosa campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ dirigida al patrocini d’aquests macro esdeveniments per a optimitzar les oportunitats que generen a la província de Castelló com a territori referent en festivals en l’àmbit europeu. Així, la Diputació patrocina amb 9.625 euros el Formigues Festival, una iniciativa ja consolidada i que tindrà lloc aquest cap de setmana en Benicàssim.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “des del Govern Provincial continuem treballant perquè també aquest 2019 la nostra província siga referent europeu en turisme de festivals. Milers de persones de més de 100 nacionalitats han conegut la nostra terra a través d’aquests macro esdeveniments, i continuarem impulsant-los per la gran plataforma de difusió turística que és per a la nostra marca a més de pel seu benefici econòmic més immediat en els municipis”.

En aquest sentit, Martínez, ha explicat que “és el primer any que el Formigues entra en aquesta convocatòria pública, i esperem que l’impuls de la Diputació des de la perspectiva turística siga una ajuda important a continuar consolidant aquesta cita turística i cultural com a element dinamitzador i no solament com a referent cultural”.

Es tracta, tal com ha incidit Martínez, “de convertir la nostra província en un gran escenari cultural en el qual tenen cabuda totes les expressions artístiques perquè la cultura, i el seu innegable impacte sobre el teixit econòmic i social municipal, s’estenga per tots els racons de la província”.

Cal assenyalar que el lema de l’actual edició del festival serà “Com l’Aigua” i la seua programació pot consultar-se en la web https://formiguesfestival.com/

Turisme, estratègic per a la creació de més oportunitats econòmiques

La Diputació de Castelló comptarà en 2019 amb un pressupost turístic de rècord amb 5.511.149,74 euros, aprovat sense cap vot en contra, amb el suport de la Generalitat i el sector empresarial representat en el Consell de Govern del Patronat Provincial i l’abstenció dels grups polítics. Amb això, el Govern Provincial donarà un altre empenyiment decisiu al turisme provincial durant el pròxim exercici, plasmant en uns comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari