La Diputació recolza el talent taurí castellonenc amb classes pràctiques de l'EscolaTaurina en la Fira de la Magdalena

La primera classe pràctica posa en relleu la qualitat dels castellonencs, demà repetirà experiència amb altres dos alumnes

La Diputació recolza el talent taurí castellonenc amb classes pràctiques de l'EscolaTaurina en la Fira de la Magdalena
27/03/2019 -

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a la tauromàquia castellonenca en organitzar dues classes pràctiques d’alumnes de l’Escola Taurina en la Fira de la Magdalena. La primera sessió ha tingut lloc hui amb els alumnes Marcos Andreu i Antoni Villalta, i la segona serà demà amb els alumnes Jorge Rivera i ‘El Ceci’.

La ramaderia castellonenca d’Aida Jovani ha fet hui el seu debut en la fira de la Magdalena 2019 després de nou anys d’absència amb una novillada preciosa de faiçons i triada amb cura per a l’ocasió. Marcos Andreu i Antoni Villalta han sigut els representants de l’Escola Taurina de Castelló encarregats de fer front a la bravesa dels animals que pasturen a Sant Mateu.

Tal com ha destacat el diputat de l’Escola Taurina, Pablo Roig, “Marcos arriba amb un bagatge important a la fira i amb la responsabilitat de fer un pas al capdavant per a posicionar-se de cara a una temporada que s’antulla determinant. Per part seua, Antoni Villalta, el més nou del cartell, assumirà el repte d’enfrontar-se a uns companys que estan més adobats, encara que el factor sorpresa amb el toreig de qualitat que apunta pot ser la seua gran basa”.

Roig ha incidit que “des de la Diputació recolzem el talent castellonenc en la fira taurina més important de la província”.

Ha obert el cartell Miguel Polope, la gran esperança de l’afició valenciana. L’alumne de l’Escola de València, amb un bon nombre de novillades a la seua esquena i un concepte “amanoleteant” que conquista als afeccionats, afronta la seua etapa final en el centre formatiu valencià amb les vistes posades en el debut amb els del “castoreño”.

Kevin Alcolado, de l’Escola Taurina d’Alacant, ve d’indultar un vedell del Parralejo en la Fira de Sant Joan d’Alacant, Alejandro Peñaranda, de l’Escola d’Albacete, qui tan bon sabor de boca va deixar l’any passat en la Classe Pràctica de la Vall d’Alba i Julio Alguiar, de l’Escola de Màlaga, qui va collir un important triomf en la passada Fira de Màlaga, completen aquest interessant cartell.

Tot preparat per a la Classe Pràctica de demà

L’Escola Taurina de Castelló afrontarà demà el segon compromís de la Fira Taurina de la Magdalena 2019 amb la il·lusió depositada a presenciar els avanços dels dos alumnes triomfadors de la temporada 2018, Jorge Rivera i ‘El Ceci’. Rivera arriba amb el distintiu de ser el triomfador de la fira de la Magdalena 2018, l’ofici ben aprés i amb la responsabilitat de collir un triomf important que li permeta posicionar-se entre els millors d’Espanya del seu escalafó. Per part seua, ‘El Ceci’, amb menys ofici, ve disposat a demostrar que el seu toreig artista i de pessic pot enganxar a l’afició castellonenca.

Els acompanya en el cartell el torero murcià, encara que representant de l’Escola Taurina d’Almeria, Jorge Martínez, amb una gran projecció i sent un dels novillers més importants del moment.

Per a la cita s’ha seleccionat una preciosa novillada de Pablo Mayoral, que s’ha guanyat el seu dret a estar en la Fira després de collir dos triomfs consecutius en les novillades de l’Escola Taurina de 2017 i 2018, celebrades a Benassal. Els ‘grisos’ de Mayoral faran el seu debut en el cus castellonenc i la seua ramadera, Mara Mayoral, ha seleccionat als seus pupils amb tot l’afecte per a reeditar els triomfs benassalencs en la capital i que la vesprada es convertisca en una gran festa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari