La Diputació recolza la labor del Sindicat Central d'Aigües del Riu Mijares com a part del seu suport a l'agricultura

El Govern Provincial participa en els actes commemoratius i reconeix la labor del sindicat a favor de l’agricultura provincial

La Diputació recolza la labor del Sindicat Central d'Aigües del Riu Mijares com a part del seu suport a l'agricultura
15/03/2019 -

La Diputació de Castelló recolza la labor del Sindicat Central d’Aigües del Riu Mijares com a part del seu suport a l’agricultura de la província. Així, el diputat provincial de Sostenibilitat, Mario García, ha participat hui en els actes commemoratius de la seua creació d’acord al suport que el Govern Provincial mostra als regants dels municipis de Castelló.

“Estem molt orgullosos de la nostra agricultura i treballem braç a braç amb els diferents col·lectius del sector perquè l’agricultura tinga futur a la nostra província. El Sindicat Central d’Aigües del Riu Mijares és un exemple del bon ús i aprofitament de l’aigua a la nostra província. Fa a penes uns dies ampliem la nostra ajuda a les diferents comunitats de regants per a la seua gestió, i hui estem ací per a mostrar-los el nostre suport”, ha indicat el diputat García.

En aqueix sentit, ha assegurat que “continuarem recolzant també als regants i la importància de l’ús eficient de l’aigua en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el pròxim 22 de març a Castelló perquè per a la Diputació l’agricultura és important”.

Cal tindre en compte que hui dia la Diputació de Castelló ja presta assistència tècnica a un total de 12 comunitats de regants, una assistència que ha ampliat recentment a set comunitats més (Comunitat de Regants Verge de Gràcia d’Altura, Comunitat de Regants de Mascarell, Comunitat de Regants de Nules, Comunitat de Regants Fortuna i Marjalería de Nules, Comunitat de Regants de Vila-real, Comunitat de Regants de Santa Magdalena de Polpís i Comunitat de Regants de Cirat).

Cal assenyalar que el març de 1970 es va signar el conveni de Bases per a l’Ordenació de les Aigües del Riu Mijares, la base onzena del qual estableix la constitució d’un Sindicat Central d’Aigües del Riu Mijares. Les comunitats de regants que conformen l’entitat donen reg a una superfície que abasta poblacions com Castelló, Borriana, Vila-real, Almassora, Betxí, Alqueries, Onda, Benicàssim, Nules i La Vilavella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari