La Diputació recolza la presentació del San San Festival com el primer dels grans festivals de la província en 2019

El Govern Provincial participa en la presentació del primer gran festival de la temporada que tindrà lloc del 18 al 20 d’abril

La Diputació recolza la presentació del San San Festival com el primer dels grans festivals de la província en 2019
08/04/2019 -

La Diputació de Castelló ha raspallat la presentació del San San Festival com el primer dels grans festivals que se celebrarà a la província aquest 2019. El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha participat en la presentació d’aquest gran esdeveniment musical que tindrà lloc a Benicàssim del 18 al 20 d’abril.  “Fa mesos que estem treballant i planificant aquesta temporada perquè el 2019 torne a ser un nou any en el qual la província torne a posicionar-se com a referent europeu en la música, en el món dels festivals”.

En aquest sentit, Martínez ha reforçat que “aquests grans actes s’han convertit en una ferramenta més d’atracció de milers de persones a la nostra terra, un vertader aparador internacional de tot el que hem d’oferir al visitant, un motiu més d’orgull per a tots els castellonencs”.

Així, el San San Festival es convertirà a partir del pròxim dijous 18 d’abril i fins al dissabte 20 en la primera gran cita amb els festivals de música. Serà a Benicàssim, i coincidint amb els dies festius de Setmana Santa es consolidarà com una gran oferta de música i activitats complementàries entre els turistes que visiten la província.

‘Castelló, Terra de Festivals, 100 milions d’impacte

L’aposta per reforçar la marca ‘Castelló, Terra de Festivals‘ és ja un eix estratègic dins de la gestió del Govern Provincial. Tant és així que els quatre grans festivals celebrats a la província van deixar en 2018 una empremta de prop de 100 milions d’euros d’impacte econòmic que va suposar la creació de més de 2.200 llocs de treball. Per a 2019 l’objectiu serà mantenir i fins i tot millorar aqueixes xifres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari