La Diputació reforça el seu suport a l'esport base en els municipis de la província amb 100.000 euros d'ajudes

El Govern Provincial reedita les subvencions per a l’adquisició d’equipacions que en 2018 va beneficiar a 402 equips

La Diputació reforça el seu suport a l'esport base en els municipis de la província amb 100.000 euros d'ajudes
23/05/2019 -

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a l’esport en els municipis de la província amb un nou recurs a la disposició dels clubs en duplicar, amb 100.000 euros, la seua línia d’ajudes dirigida a l’adquisició d’equipaments. Així, qualsevol club d’esport base de la província de Castelló pot sol·licitar aquestes ajudes des del pròxim 1 de juny i fins a l’1 de juliol de 2019 a través de la seu electrònica de la Diputació.

Cal tindre en compte que aquestes ajudes es dirigeixen als clubs que compten amb equips d’esports base federats en categories de fins als 19 anys. El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “fomentem l’esport base en la nostra província a través dels clubs perquè som molt conscients de la seua importància per als nostres xiquets i joves. No volem que l’adquisició d’un equipament siga inconvenient per a cap d’ells a l’hora de practicar el seu esport favorit, i és per això que posem a la disposició de tots els clubs de la província aquestes ajudes que en la seua primera convocatòria van ser tan ben acollides”.

En aqueix sentit, Martínez ha concretat que “són 5.150 xiquets i joves esportistes els que percebran aquestes ajudes que, sens dubte, els permetran a ells i les seues famílies començar millor la temporada”.

Garant de la pràctica esportiva en la província

Garant de la pràctica esportiva a la província La Diputació de Castelló, a través de les seues diferents línies de treball, ajuda a pràcticament la totalitat de clubs esportius de la província d’una forma o l’altra (subvencions a clubs i esportistes d’elit, patrocinis a clubs esportius, organització d’esdeveniments esportius, etc.) a desenvolupar el seu activitat.

No en va, la Diputació de Castelló ha posat ja a la disposició del teixit esportiu de la província un total de 2.173.961 euros enguany. Així, durant els 100 primers dies de l’any, la institució provincial ha resolt el 80% de les convocatòries de lliure concurrència i ha tramitat el 100% dels convenis singulars del pressupost inicial posant a la disposició de clubs, esportistes i ajuntaments un total de 2.174.000 €, és a dir, el 75% de les ajudes del pressupost inicial que s’eleven a 2,9 milions, una xifra històrica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari