La Diputació tanca la legislatura pagant als seus més de 3.000 proveedors en el temps rècord d'apenes 6 dies

Moliner consolida el seu model d’eficiència i agilitza el funcionament de la institució a favor del teixit empresarial de la província

La Diputació tanca la legislatura pagant als seus més de 3.000 proveedors en el temps rècord d'apenes 6 dies
10/05/2019 -

La Diputació de Castelló tancarà la legislatura pagant a les seues més de 3.000 proveïdors en el temps rècord de tot just sis dies (6,12 dies) de mitjana en aquests quatre anys. Aquesta xifra insòlita és un clar indicador d’eficiència en el funcionament de la institució a favor del teixit empresarial de la província, perquè assenyala que en la Diputació ha sigut capaç de pagar milers de factures als seus proveïdors en un període mitjà de menys d’una setmana. Amb això, el president de la Diputació, Javier Moliner, consolida el seu model d’eficiència en la gestió i agilita el funcionament de l’administració no solament a favor dels ciutadans per a la millor prestació de serveis sinó també a favor dels centenars d’empreses castellonenques que treballen amb la institució provincial.

Tal com ha assegurat el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, “després de l’aprovació del període mitjà de pagament a proveïdors del passat Ple, podem corroborar que tenim una administració útil i eficaç al servei dels ciutadans, sempre aliada de la província i eficient en el seu funcionament. Treballar amb l’administració no ha de ser un llast per a les nostres empreses, creiem en una Diputació útil al servei de la província i això també és respondre de les seues obligacions en temps rècord”.

En aqueix sentit, Aguilella ha assegurat que “des de la Diputació ajudem els ciutadans castellonencs a ser millors, a tindre millors oportunitats, i ho fem també responent de la forma més eficaç als problemes dels ajuntaments, sent una administració solvent i responsable”.

Cal recordar que aquest indicador es correspon i supera àmpliament el compliment d’un dels compromisos del president Moliner en assumir la presidència de la Diputació de reduir a menys de 30 dies el període mitjà de pagament a proveïdors.

Una Diputació útil per a una província protagonista

La reducció al mínim del període mitjà de pagament als proveïdors com a aliada del teixit productiu i empresarial de la província forma part del continu exercici d’eficàcia en la gestió que el president Moliner ha dut a terme, amb la consegüent reducció del deute amb els bancs fins a deixar-la a zero.

En definitiva, tal com ha exposat el diputat, “ser eficients en la gestió ens permet al Govern Provincial dedicar menys a pagar interessos i destinar cada vegada més recursos al que de debò importa, als 135 municipis de la província i a tots els veïns de la província de Castelló”.

Cal recordar que abans de concloure el 2018 el Govern Provincial deixava a zero el deute de la Diputació amb els bancs després de consolidar una trajectòria de set anys aplicant criteris d’eficàcia en la gestió que li ha permés aconseguir una reducció històrica. Així, mentre que quan Moliner va assumir la presidència de la Diputació aquesta tenia una càrrega financera de 13,5 milions d’euros entre pagament d’interessos i amortització dels 140 milions de deute que tenia llavors, ja aquest 2019 aqueixa obligació amb els bancs serà nul·la, podent destinar aqueixos recursos a millorar els serveis a la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari