La Diputació ultima fins a sis campanyes promocionals per un milió d'euros per a multiplicar els turistes aquest estiu

Aquesta ambiciosa estratègia atén els objectius del sector turístic provincial en els mercats prioritaris per a optimitzar la seua eficàcia

La Diputació ultima fins a sis campanyes promocionals per un milió d'euros per a multiplicar els turistes aquest estiu
06/05/2019 -

La Diputació ultima la posada en marxa de fins a sis campanyes promocionals de la marca turística provincial que durà a terme a Espanya i en l’àmbit internacional per a multiplicar els turistes que arriben a la província especialment durant els pròxims mesos d’estiu. I és que aquesta ambiciosa estratègia de promoció turística inclosa en el Pla de Màrqueting Turístic Provincial compta amb una inversió pròxima al milió d’euros (977.115 euros) per a atendre els objectius del sector turístic de la província fixats en els seus mercats prioritaris per a optimitzar la rendibilitat i eficàcia d’aquesta comunicació promocional. Cal tindre en compte que en tots els casos es tracta de campanyes amb plans integrals de mitjans que contemplen tant mitjans de comunicació ‘en línia’, amb mitjans digitals i plataformes de venda turística per Internet, com a mitjans ‘off line’ incloent-se revistes especialitzades de turisme a més dels formats tradicionals de premsa, ràdio i televisió.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “des del Govern Provincial estem posant tots els recursos per a posicionar la marca turística provincial i generar més riquesa a través del turisme ateses les necessitats que tant els municipis com la indústria turística ens han plantejat”.

És per això que Moliner ha incidit que “de la mà del sector, i responent a les seues necessitats, llancem aquestes importants campanyes perquè en els pròxims mesos les xifres del turisme acompanyen i siguen molts els castellonencs que tinguen ocupació i treball en els seus comerços i establiments gràcies al turisme. Serà, sens dubte, una bona forma de generar millor futur, millors oportunitats per als nostres pobles i ciutats”.

Les campanyes de publicitat l‘execució de la qual ultima la Diputació de Castelló com a part d’aquesta ambiciosa estratègia són les següents: campanya de posicionament de la marca turística provincial a Londres (300.000 euros); campanya de posicionament de la marca turística provincial en Comunitat Valenciana, Madrid, Catalunya, Aragó, País Basc, Navarra, La Rioja (400.000 euros); campanya de posicionament de les rutes de senderisme, BTT i ciclisme (141.115 euros); campanya de turisme actiu (100.000 euros); campanya de posicionament de Castelló com a destinació de càmping en guies de venda per a turista europeu (18.000 euros), i campanya de posicionament de Castelló com a destinació de creuers, en col·laboració amb Castelló Cruise Club (18.000 euros).

Incidirà en els professionals: turoperadors i agents de viatges

Cal assenyalar que seran també públic objectiu d’aquesta campanya els turoperadors i agents de viatges del sector turístic britànics perquè, tal com ha assenyalat el president, “tan important és arribar directament al públic final, com posicionar bé el producte turístic de la província entre els agents de viatges i turoperadors que en moltes ocasions són la millor plataforma a través de la qual arribar a aqueix turista potencial”.

Aquesta acció respon a l’eix estratègic consensuat amb el sector en el Pla de Màrqueting Turístic de la Diputació de prioritzar la realització de campanyes publicitàries en els principals mercats nacionals emissors de turistes i en aquells estrangers que compten amb una connexió aèria directa amb l’aeroport de Castelló.

Fidelitzar el turista pròxim en els mercats prioritaris

Entre els objectius de la intensa promoció de la Diputació en les pròximes dates de cara a preparar el millor estiu turístic per a la província, els mercats de proximitat en l’entorn nacional ocupen un lloc prioritari.

És per això que s’incidirà especialment en fidelitzar al turista que ja coneix la província com a destinació vacacional, i també a captar a nous visitants especialment amb la posada en valor dels recursos naturals i patrimonials per a la pràctica de turisme actiu amb la difusió de les rutes de senderisme, BTT i cicloturisme creades des del Patronat Provincial de Turisme i que poden consultar-se en turismodecastellon.com 

El turista britànic, prioritari per a desestacionalitzar el sector

Hi ha diverses característiques del turista britànic que ho fan particularment prioritari per a la província de Castelló, a més de ser l’únic amb el qual de moment tenim connexió aèria directa i regular. Així, com a característiques a destacar d’aquest públic objectiu es troben que Espanya és la destinació estrangera més triada pel turista britànic amb una quota d’entorn del 24,6% sobre el total de turistes britànics que realitzen viatges a l’estranger.

Regne Unit és també el principal mercat estranger emissor de turistes a Espanya amb una quota del 23,1%.

Espanya és percebut pel turista britànic com un país segur de tipus “beach +”, amb un model turístic basat en el Sol i Platja i complementat amb activitats esportives (golf entre altres), naturalesa i gastronomia. A més, el 91% dels turistes britànics es desplacen a la Comunitat Valenciana com a destinació de vacances en vol regular, i el 97% dels britànics es desplaça a la Comunitat Valenciana per oci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari