La Diputación impulsa la Feria del Corredor como la mejor antesala a Penyagolosa Trails en #CSEscenarioDeportivo

“Corredores de todo el mundo recorren Castellón, y con ellos el pueblo castellonense que siente el orgullo de pertenecer a esta tierra única”

La Diputación impulsa la Feria del Corredor como la mejor antesala a Penyagolosa Trails en #CSEscenarioDeportivo
15/04/2019 -

Javier Moliner ha donat l’eixida de la CSP el 12 d’abril a les 00.00 hores des de la porta de la Diputació de Castelló en la Plaça de les Aules davant desenes de castellonenques que han ovacionat i animat als esportistes, durant el seu recorregut en el centre de la ciutat, que acaben de començar el recorregut de més de 109 quilòmetres fins a Sant Joan de Penyagolosa.

Ha sigut el primer de les fites d’aquest esdeveniment impulsat per la Diputació de Castelló, que ha acollit la Fira del Corredor que durant tota la jornada ha tingut lloc enfront del Palau Provincial en la plaça de les Aules com la millor avantsala professional i esportiva a l’inici de les competicions més emblemàtiques del programa de la Diputació per a impulsar l’esport com a dinamitzador del territori, ‘Castelló Escenari Esportiu’. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha visitat una concorreguda fira del corredor que ha concentrat en ple centre de Castelló les últimes novetats de productes esportius, de nutrició i salut per als centenars d’afeccionats que aquest cap de setmana gaudeixen del seu esport favorit a la província.

“Amb epicentre en la plaça de la província fins a Penyagolosa, en un recorregut històric també perquè travessa la ciutat de Castelló fins a l’origen dels ancestrals Camins del Penyagolosa es donaran la mà el millor escenari esportiu amb els millors corredors del món. I amb ells el poble castellonenc que sent a l’uníson l’orgull de pertànyer a aquesta terra única, des de la Plana fins al mateix Gegant de Pedra”.

Penyagolosa Trails, les carreres (CSP i MiM)

Un total de 600 corredors partiran a Penyagolosa en un recorregut de 109 quilòmetres i un desnivell acumulat de 5.600 metres de pujada i de 4.400 metres de baixada. En el recorregut travessaran la província pels municipis de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Atzeneta, Benafigos, Culla, Xodos, Vilafermosa i Vistabella.

A les 6.00 hores començarà la vint-i-unena edició de la Marató i Mitja, la prova amb major trajectòria i la més emblemàtica de l’aposta de la Diputació per Castelló Escenari Esportiu. 1.500 corredors dels més de 4.000 preinscrits s’enfrontaran als 60 quilòmetres del recorregut d’aquesta fita esportiva fins a Sant Joan de Penyagolosa amb un desnivell acumulat de 3.300 metres de pujada i 2.000 metres de baixada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari