L'Escola d'Igualtat de Castelló engega una nova edició

L'Escola d'Igualtat de Castelló engega una nova edició
01/02/2022 -

Tot a punt per a una nova edició de l‘Escola d’Igualtat de Castelló. Un curs de huit sessions organitzat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes de l’Ajuntament de Castelló que arriba ja a la setena edició amb l’objectiu de seguir formant en matèria d’igualtat, feminisme i perspectiva de gènere.

En paraules de la regidora de Feminisme i LGTBI, Verònica Ruiz, aquest projecte “és un èxit que sempre esgota places i tracta d’oferir ferramentes a aquelles persones interessades a ampliar els seus coneixements en aquesta matèria o en incorporar la perspectiva de gènere en la seua vida”.

“És necessari avançar i endinsar-nos en la cultura de la igualtat perquè totes i tots, homes i dones, prenguem consciència sobre el que suposa una societat igualitària”, destaca Ruiz.

L’Escola d’Igualtat, oberta a tota la ciutadania, s’estructura en huit sessions i el temari d’aquesta edició tractarà el sistema sexe-gènere, la història del feminisme, la socialització de gènere, la normativa i el marc legal en matèria d’igualtat, el llenguatge inclusiu, la planificació de projectes amb perspectiva de gènere, la salut de les dones i la prevenció de la violència de gènere. A més, en acabar el curs tots aquells participants hauran de realitzar un projecte sobre les temàtiques de la formació.

El curs, que es celebra al Menador, arranca el pròxim 15 de febrer i es desenvolupa en horari de vesprada els dimarts i dijous fins al 10 de març. Les inscripcions ja estan obertes a través del portal Eventbrite de l’Ajuntament de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari