La Gala del Dia Internacional de la Dansa tindrà lloc a Castelló el 25 i 26 de maig al Teatre Principal

S’otorgaràn els premis Ciutat de Castelló i Premi Fundació Dávalos-Fletcher

La Gala del Dia Internacional de la Dansa tindrà lloc a Castelló el 25 i 26 de maig al Teatre Principal
10/05/2019 -

Castelló acollirà el pròxim 25 i 26 de maig la Gala del Dia Internacional de la Dansa al Teatre Principal. Aquestes jornades estan organitzades per l’Associació Cultural Terpsícore i englobaran la semifinal i final de la XXIII edició dels premis Ciutat de Castelló i el Premi a la interpretació Fundació Dávalos-Fletcher. Així, dissabte a les 20.30 hores tindrà lloc la semifinal. El diumenge 26, es decidirà a la final quins són els guardonats i es farà l’entrega de premis també a les 20.30 hores.

El dissabte, a més de les actuacions dels semifinalistes, també actuaran el Conservatori Professional de Dansa de Riba-Roja que interpretarà “La Llorona” i “Mangata” i la Jove Companyia de Dansa Gerar Collins amb “Ghetto“. Posteriorment, s’anunciaran els noms dels finalistes que hauran d’esperar a diumenge per saber si són els guanyadors. Perquè el 26 de maig a les 20.30 hores s’encetarà la final amb moltes actuacions de distintes associacions de dansa per commemorar el seu Dia Internacional.

En aquesta final, a més de l’actuació dels finalistes, també actuaran diferents associacions com FIC EBCDANZA, Carmen Amaya, Taller del RCPD “Mariemma”, Centre de Dansa de Catalunya, EXTRAVADANZA, CARA B, De Sang i Raça, Tanza Theater Münster, Ballet Nacional d’Espanya i el Ballet de Catalunya. Un esdeveniment per celebrar el Dia Internacional de la Dansa a la ciutat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari