La pluja dona una treva a Castelló i permet disparar la mascletà de hui dimecres

Malgrat la previsió de pluja de hui, es manté la mascletà a les 14 hores

La pluja dona una treva a Castelló i permet disparar la mascletà de hui dimecres
23/03/2022 -

Les intenses precipitacions que s’han registrat en els últims dies a Castelló posaven en perill la celebració de multitud d’actes de la Magdalena 2022. No obstant això, sembla que el temps dona un respir a aquesta festivitat i la mascletà de hui dimecres 23 de març es manté.

La pirotècnia Hnos. Sirvent d’Alacant serà l’encarregada de disparar la mascletà que es celebrarà a les 14 hores. Un espectacle que durarà quasi set minuts i en el qual 91 quilos de pólvora ensordiran a la ciutadania castellonenca.

Es manté la mascletà nocturna

De la mateixa manera que la mascletà d’aquest migdia, també es preveu que es celebre la mascletà nocturna hui dimecres. A les 21.30 hores es dispararà en el recinte de mascletaes (Primer molí) i també estarà a càrrec de la pirotècnia Hnos. Sirvent d’Alacant.

Així, i fins el moment, el programa d’actes de la Magdalena, que ja va haver de ser modificat per causes meteorològiques, es manté sense cap cancel·lació després de la suspensió de la Nit Màgica a càrrec de Xarxa Teatre. A més, tampoc van poder celebrar-se la Cavalcada del Pregó ni l’Encesa de Gaiates.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari