'La Ruta de les Ermites de Castelló', nou itinerari dintre del MUCC

El recorregut consta de 9 parades situades en tot el terme municipal de Castelló

'La Ruta de les Ermites de Castelló', nou itinerari dintre del MUCC
24/05/2019 -

La regidoria d’Ermites de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, junt amb la regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, han engegat la ‘Ruta per les Ermites de Castelló’, dintre dels itineraris del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC).

La ruta completa té una durada de 6 hores, i consta de 9 ermites situades arreu del terme de Castelló, on en cadascuna d’elles es pot trobar un panell informatiu en valencià, castellà i anglés, amb informació general de l’ermita, com el seu origen, el tipus de construcció arquitectònica al qual pertany, el sant i les festivitats a les quals venera, a més del plànol de la planta. A la part del darrere del panell informatiu està detallada la ruta completa.

Les ermites que es troben dintre del recorregut són: Sant Jaume de Fadrell, Sant Josep de Censal, Sant Pere i Sant Isidre, Basílica de la Mare de Déu del Lledó, Sant Roc de Canet, Sant Francesc de la Font, Santa Maria Magdalena, Sant Nicolau de Bari i la Mare de Déu del Carme.

Tota la informació necessària està disponible en la pàgina web del MUCC, www.mucc.es, on es podrà descarregar l’àudio guia per a fer el recorregut, o bé escoltar-la en línia, i també en l’Oficina de Turisme, on es podrà recollir el fullet informatiu en les tres llengües.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari