L'Ajuntament de Castelló escolta les propostes i problemàtiques que li comuniquen els comerciants locals

L'Ajuntament de Castelló escolta les propostes i problemàtiques que li comuniquen els comerciants locals
02/08/2019 -

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, continua amb la ronda de contactes amb els comerços locals de Castelló amb l’objectiu d’escoltar les propostes dels venedors, així com les seues inquietuds o problemàtiques actuals. De la mateixa manera, Donate ha repartit la bossa reutilitzable de Comerç a través d’una campanya que implica una doble vessant: “l’impuls al comerç local i la sensibilitat per la sostenibilitat ambiental”, ha assenyalat. L’edil ha fet valdre un sector que “embelleix i dinamitza cadascun dels districtes”, de manera que “des del consistori, continuarem treballant, a través d’iniciatives com aquesta per a donar continuïtat a un sector que aporta tradició i familiaritat a Castelló”.

Aquesta bossa corporativa defineix el comerç local com a “Lloc on saben el que t’agrada i trobes el que cerques; de proximitat en el tracte i qualitat en el producte; espai singular que aporta personalitat a la ciutat; punt de trobada en la vida del barri”. Així, l’Ajuntament de Castelló ha posat aquestes bosses a la disposició de la ciutadania, amb el suport de la Generalitat i l’Agència pel Foment de la Innovació Comercial.

Les bosses es repartiran en els comerços de la ciutat per als clients i clientes i així evitar les bosses d’un sol ús en les seues compres. Aquestes són resistents i de grandària mitjana i a més, el seu disseny promociona el valor afegit que aporta el comerç local, un aspecte distintiu que dóna personalitat a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari