L'alcaldessa de Castelló repudia l'agressió sexual a una jove i recalca la "tolerància zero' davant la violència masclista

Marco demana que “tot el pes de la llei” recaiga sobre l’autor

L'alcaldessa de Castelló repudia l'agressió sexual a una jove i recalca la "tolerància zero' davant la violència masclista
01/04/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha manifestat la seua “més enèrgica condemna” per l’agressió sexual registrada a Castelló durant la celebració de les festes de la Magdalena. “Des de l’Ajuntament estem compromesos amb la lluita contra la violència contra les dones, una xacra que ens fa una societat pitjor”, afegeix.

Marco recorda que al llarg de tot l’any, i de forma especial en festes, “l’Ajuntament diu alt i clar que ‘no és no’ i que repudiem la violència masclista”. En aqueix sentit, recorda que des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa, un any més, la campanya de sensibilització i conscienciació social contra la violència sexual. “Estem convençudes de la importància de la prevenció i que cal advocar per més educació”, remarca.

L’alcaldessa afirma que “la societat està conscienciada, però hem de fer més esforços per a rebutjar qualsevol tipus de comportament sexual contra la voluntat de les dones”. “Des de la societat en general, i des de l’Ajuntament de Castelló en particular, exigim ‘tolerància zero’ davant les agressions sexuals”, apunta.

“Les dones volem deixar de ser víctimes, volem ser respectades com a persones i com a ciutadanes de ple dret. Demanem respecte per a poder exercir la llibertat, per a ser lliures”, conclou.

Marco insta a les forces i cossos de seguretat de l’Estat a esclarir l’autoria de l’agressió sexual i al fet que “tot el pes de la llei recaiga sobre qui haja comés una acció tan aberrant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari