L'asfaltat de carrers i camins de Castelló és una prioritat per a l'alcaldessa Begoña Carrasco i es veurà reflectida en el pressupost municipal

L'asfaltat de carrers i camins de Castelló és una prioritat per a l'alcaldessa Begoña Carrasco i es veurà reflectida en el pressupost municipal
07/07/2023 -

L’asfaltat de carrers i camins de la ciutat de Castelló és una prioritat per a l’alcaldessa Begoña Carrasco i es veurà reflectida en el nou pressupost. La primera edila lamenta que la falta de previsió del govern anterior no contemplara els diners necessaris per a atendre una de les principals demandes veïnals.

“La nostra prioritat són els castellonencs i les seues demandes marquen la nostra acció de govern. El fet de no tindre diners suficients per a asfaltat, a penes 60.000 euros, fa que no puguem atendre des de ja la reparació de carrers i camins, però ja estem treballant per a reforçar aquesta partida de cara a l’elaboració del nou pressupost municipal de l’any que ve”, explica l’alcaldessa.

I afig: “Per descomptat, esgotarem aquesta partida, encara que siga mínima, en funció de les necessitats que el nostre regidor de barris, Paco Cabañero, està recollint en tots els districtes de la ciutat que està recorrent personalment”.

Un pla d’asfaltat de carrers i camins en l’acabe municipal que millore la seguretat viària ha sigut una de les principals apostes de Begoña Carrasco abans de ser alcaldessa i que s’ha proposat dur a terme quan siga possible.

“A més, tenim pendent actuar en el camí La Mota al costat del Riu Sec on s’han arribat a comptabilitzar fins a 200 foradades que suposen un problema per a la seguretat dels conductors tenint en compte que és un vial que dona accés a habitatges de la marjaleria. El desitjable és que haguera comptat amb manteniment per a no arribar a la situació que denuncien els veïns”, recorda.

“Aquest govern invertirà en les necessitats que tenen i ens demanen els castellonencs, no destinarem els diners de tots a obres innecessàries que ningú demana, com passava abans”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari