L'associació Síndrome de Down Castelló presenta el seu Calendari Solidari 2020

L'associació Síndrome de Down Castelló presenta el seu Calendari Solidari 2020
06/11/2019 -

Síndrome de Down Castelló ha presentat el Calendari Solidari 2020 en un acte públic que ha tingut lloc en la plaça Pescateria de la ciutat de Castelló. En aquesta ocasió, el tradicional calendari de l’entitat castellonenca compta amb un al·licient especial, i és que aquest 2020 es commemora el 25 aniversari de la creació de l’Associació Síndrome de Down de Castelló.

En un any tan especial com aquest, s’ha dissenyat un calendari que recull en les fotografies que el componen, les activitats que realitzen les persones usuàries en el dia a dia en els diferents programes i serveis que es realitzen en Síndrome de Down Castelló: des del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca, al Centre Ocupacional, passant per Formació i Ocupació, Gabinet Psicopedagògic, Escola d’Estiu i el programa d’Oci i Temps Lliure.

Com en edicions anteriors, enguany s’ha comptat amb la col·laboració de Javier Fabregat, fotògraf castellonenc que ha sabut reflectir amb la seua càmera, l’essència de Síndrome de Down Castelló, mostrant unes imatges naturals que donen a conéixer l’entitat i als seus protagonistes.

Per a donar a conéixer de manera pública el Calendari, s’ha triat la cèntrica plaça Pescateria de Castelló, on els propis protagonistes del calendari han presentat les fotografies en les quals apareixen i han pogut explicar a les persones allí concentrades els detalls de les activitats que representen cadascuna de les instantànies.

En l’acte han estat acompanyats per representants del grup Esmalglass-Ítaca i grup Fritta, empresa patrocinadora una edició més del Calendari Solidari, al costat del president de l’Associació Síndrome de Down Castelló Alberto Mateu.

El Calendari 2020 és íntegrament solidari i pretén recaptar fons per a optimitzar i desenvolupar els diferents programes i serveis que es duen a terme en l’entitat, dirigits a aconseguir la plena inclusió de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual i millorar la seua qualitat de vida.

El calendari compta amb la col·laboració de les empreses Baldocer i Grespania a través de l’adquisició del calendari per a regalar a les seues plantilles en les pròximes festes nadalenques. El Calendari Solidari és un dels projectes més destacats que es duen a terme al llarg de l’any en l’entitat. Com indica Mateu, president de l’Associació Síndrome de Down de Castelló, “el calendari es prepara amb molta cura i il·lusió al llarg de tot l’any, ja que es pretén que siga un fidel reflex de tot el treball que es realitza en l’entitat per a millorar la qualitat de vida de les persones usuàries que formen part de l’entitat”.

Aniversari de l’entitat

Aquest pròxim any 2020 es compleix el 25 aniversari de la creació de l’Associació Síndrome de Down de Castelló pel que l’acte de hui també ha servit per a donar a conéixer aquesta commemoració.
Al llarg de tot l’any 2020 es realitzaran nombroses activitats per a celebrar aquesta data tan assenyalada per a Síndrome de Down Castelló, que aposta per continuar el camí de la inclusió de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual de la província de Castelló durant molts anys més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari