Les biblioteques públiques de Castelló activen el préstec de llibres electrònics

Les persones sense carnet de la xarxa podran accedir al préstec amb un document temporal

Les biblioteques públiques de Castelló activen el préstec de llibres electrònics
04/04/2020 -

Les Biblioteques Públiques de Castelló se sumen a la iniciativa d’eBiblio per al préstec de llibres electrònics. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, qui ha destacat que “hem posat a disposició de tota la ciutadania els préstecs de llibres electrònics perquè puguen gaudir de la lectura en temps de confinament, inclús per a aquelles persones que no disposen encara d’un carnet”.

L’edil ha assegurat que “aquest és un bon moment per fomentar la lectura, ja que gràcies a aquesta podem mantenir la ment ocupada i sentir-nos acompanyades i acompanyats”. A més, aquest recurs “pot ser d’utilitat per a tot l’estudiantat que ara ha de seguir la seua formació en línia i necessita realitzar consultes o buscar informació”.

Per a accedir a aquest servei gratuït, la persona sol·licitant haurà d’identificar-se amb el seu número de lector o lectora, prescindint de la lletra ‘L’ que apareix impresa en el carnet, i amb la seua contrasenya habitual. Existeix una alternativa per a recuperar les contrasenyes mitjançant la plataforma https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/.

Als nous usuaris se’ls demanaran les dades personals bàsiques, per a poder expedir-los un carnet temporal amb una validesa de sis mesos. Per correu electrònic, se’ls facilitarà l’usuari i la contrasenya per tal que puguen accedir als continguts de la plataforma eBiblio. A més, de manera excepcional i durant els dies de confinament, la plataforma permetrà accedir a altres persones interessades a adquirir llibres electrònics mitjançant el correu electrònic.

Cal assenyalar que totes les usuàries i tots els usuaris que vulguen mantenir el servei una vegada exhaurit el termini de validesa del carnet provisional, hauran d’acudir a la biblioteca i formalitzar la seua sol·licitud de préstec de llibres electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari