L'Escola de Participació enceta una nova edició de cursos per a les associacions

Els cursos s’iniciaren el dia 6 d’abril i finalitzaran el 20 de juny

L'Escola de Participació enceta una nova edició de cursos per a les associacions
10/04/2019 -

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, ha engegat una nova edició dels cursos de l’Escola de Participació que es van iniciar el passat dissabte 6 d’abril i que s’allargaran fins al 20 de juny. Aquesta eina és bàsica per a dotar de capacitat a l’associacionisme de Castelló que treballa per a totes i tots els ciutadans de forma altruista.

Durant aquest període, hi haurà un total de 8 cursos dividits en diferents temàtiques. Per al mes d’abril s’han programat dos cursos, el del passat dissabte i un altre per al dia 13 amb el nom “Obligacions documentals i procedimentals de les associacions”.

Durant el mes de maig hi haurà tres cursos, el primer per al dia 4 amb el nom “Incrementar la base social i la participació en les nostres entitats”, per al dia 18 el taller pràctic “Obligacions documentals i procedimentals”, i per a dijous 25 el taller pràctic “Obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica”.

Per a finalitzar amb aquesta nova edició de cursos de l’Escola de Participació, per al mes de juny estan programats els tres últims cursos. Per al dia 1 el curs-taller “Obligacions fiscals i comptables per a entitats sense ànim de lucre”, per al dia 15 el taller pràctic “Obligacions documentals i procedimentals de les associacions” i finalment es portarà a terme una assessoria per a les entitats socials de la ciutat el dia 20 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari