L'Escola Municipal de Teatre de Castelló obri dijous l'inscripció per al nou curs

L'Escola Municipal de Teatre de Castelló obri dijous l'inscripció per al nou curs
30/08/2022 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló obrirà el pròxim dijous, 1 de setembre, la inscripció per al nou curs 2022/23 de l’Escola Municipal de Teatre (EMTC). Un servei que ofereix, donada l’alta demanda, una oferta de vuit grups dividits per edats; quatre d’Introducció a l’Art Dramàtic per a Infantil, dos de 7 a 9 anys i dos de 10 a 12; dos de Juvenil, de 13 a 16 anys; i altres dos d’Interpretació Dramàtica per a Adults a partir dels 17 anys. El termini d’inscripció estarà obert fins al divendres, 23 de setembre.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha refermat “l’aposta municipal per la creació de nous públics i futurs professionals per a les arts escèniques, important per generar un esperit crític en la societat, molt necessari en els temps que vivim”. Ruiz ha assenyalat que “any rere any, l’Escola Municipal de Teatre ha anat consolidant-se, amb alumnat que repeteix l’experiència i va pujant de nivell, i amb activitats extracurriculars i professorat convidat que sumen al segell de qualitat d’aquest ensenyament artístic”.

L’Escola Municipal de Teatre oferta per al pròxim curs en les seues dues aules del Menador Espai Cultural un total de 122 places noves de les 160 disponibles, ja que 38 queden ja cobertes per la promoció de l’alumnat al segon curs de cada nivell.

Com a objectius de l’Escola Municipal de Teatre, la Regidoria de Cultura es marca el foment del treball actoral i que l’alumnat aprenga a treballar en equip, com si fos una companyia, a més de prioritzar la creativitat, la imaginació i les tècniques de treball per reforçar la comunicació no verbal. Tanmateix, busca impulsar la formació amb el cos i el físic com a part del projecte pedagògic, al que se sumen tallers extracurriculars i formació sobre l’escenari com activitats complementàries que es realitzen durant el curs a Menador i al Teatre Municipal del Raval.

Com inscriure’s

La matrícula es podrà fer en línia mitjançant la seu electrònica (http://sede.castello.es), on s’activarà el mateix dia 1 el formulari d’inscripció. O, presencialment a les juntes de districte de l’Ajuntament de Castelló. Si s’escau, el sorteig de les places tindrà lloc al voltant del 27 de setembre, i el calendari de classes abastarà del 14 d’octubre fins al 13 de maig, amb una durada de 7 mesos. El preu per alumne oscil·la entre els 50 i els 70 euros.

Les classes es duran a terme a les dues aules preparades tècnicament a l’edifici Menador. L’horari anirà de dilluns a dijous de 17.30 a 19.15 hores per als grups d’Infantil i Juvenil, dividits per edats; i de 19.15 a 21.00 hores per als adults, depenent del seu nivell.

Tota la informació es pot trobar al web municipal www.castello.es a l’apartat de Cultura / Escola Municipal de Teatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari