L'esport es trasllada a la platja en període estival

El Patronat d’Esports ofereix activitats per a tota la ciutadania

L'esport es trasllada a la platja en període estival
24/05/2019 -

El Patronat d’Esports ha presentat la programació esportiva depenent de l’òrgan municipal per al període estival. L’objectiu és oferir a la ciutadania diferents opcions per a continuar practicant esport de juny a setembre i fomentar així un estil de vida actiu i saludable.

Per una banda, es llança una nova campanya d’Estiu Esportiu, un conjunt d’activitats esportives de caràcter gratuït pensades per a totes les edats i nivells. A partir de juliol els adults trobaran activitats de cubbà, aerobox, pilates, ioga o taichí entre altres, mentre que els xiquets i xiquetes podran gaudir de gimcanes, jocs d’aigua o d’orientació. Aquestes activitats seran dirigides per professionals qualificats i s’adaptaran en funció de l’edat del grup que es conforme cada dia. L’horari d’Estiu Esportiu és de dilluns a dijous, de set a nou de la vesprada a la Mitja Lluna de la Platja del Serradal (Avinguda Ferrandis Salvador).

A més d’Estiu Esportiu, el Patronat d’Esports ofereix altres alternatives per a la pràctica esportiva estival: voleibol i gimnàstica de manteniment a la platja, i activitats aquàtiques a les piscines municipals. A la platja del Gurugú es faran cursets d’iniciació i perfeccionament de voleibol per a la població entre 10 i 18 anys. El preu del curs de dos mesos és de 40’60€ i s’organitza amb la col·laboració dels clubs de volei Mediterráneo i Illa Grau. Els majors de 16 anys tenen l’opció de practicar gimnàstica aquàtica de manteniment tres dies a la setmana per 34,61€.

Pel que fa a les piscines municipals, la campanya d’inscripcions d’estiu comença el 17 de juny. Per a la població infantil (entre 2 i 14 anys) s’ofereixen tant cursos intensius com mensuals des de 30€. A partir dels 14 anys hi ha la possibilitat d’inscriure’s en cursos mensuals de salut (requereix certificat mèdic), matronatació, ensenyament i perfeccionament de natació, i aeròbic a l’aigua. Tant les oficines del Patronat d’Esports com les pròpies instal·lacions estan a disposició dels ciutadans per a obtenir més informació o per a poder inscriure’s. Les piscines Olímpica i Castàlia tancaran al mes d’agost, però l’Emili Fabregat es mantindrà oberta tot l’estiu. A partir del 22 de juny també s’obrirà la piscina d’estiu del Pinar del Grau en horari d’11 del matí a 8 de la vesprada.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari