L'exposició d'art sacre La Llum de la Memòria obrirà les seues portes dilluns que ve com a emblema d'orgull de Castelló

La Diputació consolida amb aquesta quarta edició a Castelló una fita turística a través de la recuperació del patrimoni històric

L'exposició d'art sacre La Llum de la Memòria obrirà les seues portes dilluns que ve com a emblema d'orgull de Castelló
15/04/2019 -

La IV Llum de la Memòria, l’ambiciosa exposició d’art sacre restaurat de la província que impulsa la Diputació, obrirà les seues portes el dilluns, 15 d’abril, a la ciutat de Castelló. Serà en dues seus, l’Església de Sant Vicent Ferrer, i la Sala San Miguel, consolidant d’aqueixa manera el Govern Provincial amb aquesta quarta edició una fita turística a través de la recuperació del patrimoni històric dels pobles i ciutats de la província.

Així ho ha assegurat el president de la Diputació, Javier Moliner, qui ha explicat que “La Llum de la Memòria és molt més que una experiència artística i turística, és un motiu d’orgull per a tots els castellonencs i un pretext magnífic per a conéixer millor el llegat dels nostres avantpassats que ens defineix com a poble”.

Aquesta nova edició de la Llum de la Memòria tornarà a comptar amb un ampli grup d’obres de gran qualitat, amb la característica comuna d’haver sigut intervingudes i recuperades pel Servei de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Diputació. “Algunes obres han sigut restaurades al llarg de la seua història, unes altres s’han restaurat per a l’ocasió, però en totes es fa patent el talent i la professionalitat del personal que conforma aquest servei”, ha assenyalat el president.

Cal assenyalar que l’exposició romandrà oberta des del dilluns a la vesprada fins al mes de juliol. L’horari d’obertura en sengles seus serà de dilluns a dissabte d’11.30 a 13.30 hores al matí i de 17.30 a 20.30 hores a la vesprada, respectant sempre els horaris de misses i actes religiosos.

Les seus, dos edificis històrics i emblemàtics

En aquesta nova edició de la Llum de la Memòria tot torna a sumar significat i atractiu a l’espectacular recorregut que podran gaudir els visitants a partir del pròxim dilluns. També les seues dues seus, que com sol ser habitual, es tracta d’edificis d’importància monumental.

D’una banda, l’antiga església de San Miguel de finals del segle XVII, hui sala d’exposicions San Miguel de la Fundació Caixa Castelló, entitat fortament arrelada en la societat castellonenca. Per una altra, l’església de Sant Vicent Ferrer, preciós temple de la primera meitat del segle XVII. Tots dos aportaran un marc perfecte al selecte contingut artístic que conforma l’exposició i que permetrà a més al visitant descobrir part del patrimoni arquitectònic castellonenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari