L'exposició "Els nous majors" es trasllada a la plaça Hort dels Corders durant tot febrer

La mostra fotogràfica té per objecte posar en valor una nova generació de majors que són exemple de vida, aspiracions i futur

L'exposició "Els nous majors" es trasllada a la plaça Hort dels Corders durant tot febrer
26/02/2019 -

L’exposició itinerant ‘Els nous majors’ impulsada per l’Ajuntament de Castelló, en col·laboració amb el Consell Municipal del Major, es troba instal·lada des de hui en la plaça Hort dels Corders, on romandrà fins al pròxim 28 de febrer. La mostra “pretén trencar els estereotips que la societat té en general de les persones jubilades i mostrar una nova generació de majors, que són exemple de vida, aspiracions i futur”, ha destacat la regidora de l’àrea, Mary Carmen Ribera.

L’edila ha supervisat el trasllat de l’exposició que es va inaugurar el passat 1 de febrer en la plaça Santa Clara, en un acte que va comptar amb la presència de les tres persones del Consell Municipal del Major que han fet possible aquest projecte, Andrés Palazón, Amparo Fauli i María Luisa, Giner, així com l’autora de les fotografies, Amparo Navas, i els protagonistes de les dotze imatges que componen la mostra.

Ribera ha recordat que les fotografies “representen, com diu el títol de l’exposició, els nous majors, perquè aquesta no és una generació vella, sinó una generació de gent que ha vibrat amb la música dels Beatles, de Leonard Cohen o de Joan Manuel Serrat, una generació que ens ha portat la democràcia i l’oportunitat de tindre drets i llibertats”.

Ha referit que arribar a la jubilació o ser pensionista “no converteix a les persones en dependents, en incapaços o en una càrrega” i que “és compromís de tots, els mateixos majors i la societat en el seu conjunt, reaccionar i mostrar que tenim una nova generació de majors que són present i futur, protagonistes fonamentals i indispensables per a escriure aquesta meravellosa història que es diu Castelló”.

‘Els nous majors’ s’emmarca dins del projecte Castelló Ciutat Amigable amb les Persones Majors i està composta per dotze imatges de gran grandària que recorrerà la ciutat fins a març. D’aquesta manera, la ruta contempla el següent itinerari: de l’1 al 14 de febrer, plaça Santa Clara; del 15 al 28 de febrer, plaça Hort dels Corders; de l’1 al 14 de març, Àgora, Universitat Jaume I; i del 15 al 28 de març, plaça Sète, al Grau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari