Castelló licita la neteja de centres educatius i instal·lacions municipals

Garcia: «Aquests contractes són de justícia, ja que permetran que el personal cobre un salari d’acord amb el que diu la llei»

Castelló licita la neteja de centres educatius i instal·lacions municipals
12/12/2019 -

El regidor de Reciclatge i Gestió Integral de Residus, Ignasi Garcia, ha signat l’acord per la contractació mitjançant un procediment obert dels serveis de neteja per als col·legis públics de la localitat i dels edificis i instal·lacions municipals. La vigència dels contractes una vegada signats serà de tres anys i l’import reservat per satisfer-los supera els 12,5 milions d’euros.

Després de ser aprovada aquest matí en junta de govern, la proposta suposa un avanç en dos contractes que «són de justícia», ja que permetran regularitzar la situació dels i les 104 professionals perquè «cobren un salari com a mínim segons el que diu la llei i tinguen un salari digne», segons ha explicat Garcia. D’aquesta manera, la nova licitació permetrà corregir el desajustament generat entre l’empresa concessionària i la legalitat després de la revisió del salari mínim interprofessional.

La inversió és «molt important per a l’ajuntament i amb gran importància per al pressupost municipal», com ha explicat Garcia, qui ha recordat que per als membres de l’Acord de Fadrell també és prioritari «garantir les bones condicions de manteniment dels espais en què es presten serveis públics bàsics».

Així doncs, el contracte de neteja de centres educatius tindrà un pressupost base de licitació de 7.211.719, 11 euros (més 1,5 milions en concepte d’IVA). El servei començarà a prestar-se a partir de l’1 de març de 2020 i tindrà vigència fins al 28 de febrer de 2023.

Pel que fa al servei de neteja dels centres de titularitat municipal, l’import base de licitació és de 3.152.273,55 euros, una xifra a la qual cal sumar 662.000 euros d’IVA. Novament, aquest contracte entraria en vigor l’1 de març de 2020 i estaria vigent fins al 28 de febrer de 2023.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari