L'augment de la neteja i de la seguretat, entre les prioritats de Carrasco en el seu primer mes de mandat

El nou govern municipal ha posat en marxa un pla estratègic de neteja i ha anunciat que reforçarà la presència policial al Grau

L'augment de la neteja i de la seguretat, entre les prioritats de Carrasco en el seu primer mes de mandat

El passat 17 de juny, Begoña Carrasco va prendre la vara de comandament a l’Ajuntament de Castelló i va passar a ser la nova alcaldessa de la capital de la Plana. Un mes després, la primera edil del PP ha fet balanç de les primeres actuacions del mandat i l’augment de la neteja i de la seguretat, especialment en el Grau, han sigut algunes de les iniciatives protagonistes del nou equip de govern.

Aquestes eren dues de les seues grans promeses en el programa electoral i han sigut una prioritat. Si el passat 10 de juliol es va posar en marxa el Pla Estratègic de Neteja, ahir mateix es va anunciar un reforç d’agents policials en el districte del Grau, sobretot pensant en les vacances d’estiu, quan augmenta significativament l’afluència de gent en la zona.

“Castelló avança atenent les demandes veïnals. S’ha acabat el govern del ‘ordeno y mando’, l’Ajuntament torna a ser la casa de tots”, ha valorat Begoña Carrasco sobre aquest primer mes del nou equip de govern.

Pla estratègic de neteja

Una de les primeres mesures posades en marxa és el Pla Estratègic de Neteja, que va començar el passat 10 de juliol. Un pla que, en paraules de Carrasco, “respon a una optimització dels recursos ja existents i de cap manera suposa incrementar el cost per als veïns”.

Amb l’objectiu que arribe “fins a l’últim racó” de la ciutat, s’articula en quatre línies d’actuació: la neteja viària, la recollida de fulles, l’erradicació d’abocadors il·legals i la neteja de grafitis.

Reforç de la seguretat en el Grau

L’última de les iniciatives ha sigut l’anunci del reforç de la seguretat en el Grau. La tinenta d’alcalde del districte marítim, Ester Giner, es va reunir ahir amb l’Intendent de la Policia Local, Javier Brenes, i l’Oficial Martín Bacas, per a abordar aquest augment de la presència policial.

“El districte marítim aglutina el 9% de la població de la capital de La Plana, que es multiplica a l’estiu, i compta amb la zona de la Marjaleria, per la qual cosa és necessari prestar una especial atenció per a garantir la qualitat de vida dels ciutadans”.

Cal concretar el pla de reforç, encara que, de moment, Carrasco ha anunciat que l’objectiu és cobrir totes les vacants de la Policia Local “perquè Castelló siga la ciutat segura que sempre ha sigut” tant en el centre com en els barris, la Marjaleria i les urbanitzacions de muntanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari