L'impuls de la Diputació a l'esport atraurà aquesta setmana a la província més de 8.000 esportistes amb #CSEscenarioDeportivo

L'impuls de la Diputació a l'esport atraurà aquesta setmana a la província més de 8.000 esportistes amb #CSEscenarioDeportivo
30/04/2019 -

L’impuls de la Diputació de Castelló als esdeveniments esportius com a elements dinamitzadors del turisme i l’activitat econòmica portarà aquesta setmana a 8.234 esportistes a recórrer la província a través d’una desena de competicions com a part del seu programa Castelló Escenari Esportiu. Serà una autèntica Setmana de l’Esport a la província que generarà centenars de pernoctacions turístiques i consolidarà l’activitat esportiva com un dels millors suports per a conéixer els atractius d’un territori dual que tant en la seua costa com en el seu interior compta amb una infraestructura turística com a esportiva de primer nivell.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “aquesta setmana és un bon exemple de com l’esport està ajudant a dinamitzar els nostres pobles, amb un impacte directe de milers d’euros en els seus establiments turístics durant tot l’any, però també a descobrir el nostre territori. Esports de muntanya, competicions en infraestructures esportives o carreres que combinen la més alta muntanya amb trams en costa. En definitiva, tenim una nodrida varietat de propostes que fan de Castelló el millor escenari esportiu del mediterrani”.

Així, des del pròxim dia 1 al 5 de maig tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Voleibol Juvenil Femení que congregarà a 864 participants. També el Campionat d’Espanya de Pesca, que es desenvolupa durant dos dies, recaptarà la participació de 50 esportistes. El més multitudinari serà el Campionat d’Espanya Universitari de Futbol, amb 4.200 participants entre els tres campionats que es desenvolupen durant tota la setmana. El triatló Infinitri de Peníscola, amb 1.000 participants, també deixarà una empremta de calat en el turisme de la zona nord provincial.

“Molt especial serà també aquesta setmana el desenvolupament del Campionat d’Espanya de Trail a la Todolella”-ha indicat el diputat-. “Sens dubte, serà una excel·lent plataforma de donar a conéixer en l’elit de la trail les millors qualitats que atresora el nostre interior per als esportistes més exigents”.

Proves provincials, l’auge de l’esport de proximitat

Entre el nodrit catàleg de propostes esportives per a aquests dies són cinc les que concentren més participació de proximitat, fomentant el turisme de zones pròximes o bé de la mateixa província o d’altres confrontants que contribueixen a millorar la dinamització turística als pobles de Castelló.

Així, aquesta setmana tindrà lloc la Marató de Xodos, la Gegant de Pedra Small, el Trail Alcudia de Veig, el 5K Vila-real com a part del Circuit 5k Diputació de Castelló i el Trail d’Onda com a part del Circuit Diputació de Curses per Muntanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari