Luce Benicàssim tornarà algunes entrades adquirides per al concert de Camilo

Les noves restriccions per a frenar la pandèmia obliguen el festival a retornar part de les entrades a causa de la reducció d’aforament

Luce Benicàssim tornarà algunes entrades adquirides per al concert de Camilo
13/07/2021 -

El festival de música Luce Benicàssim s’ha vist obligat a retornar algunes de les entrades adquirides per al concert de Camilo, a causa de les noves restriccions imposades per les autoritats sanitàries com a mesura de contenció de l’expansió del Covid-19.

En el seu compte d’Instagram, l’equip del festival ha anunciat la devolució de les entrades del concert que tenia lloc aquest dimarts 13 de juliol en la localitat benicense, i s’ha disculpat davant els seus seguidors.

“Seguint estrictament les últimes indicacions de les autoritats de la Comunitat Valenciana que afecten actualment a tots els espectacles que tinguen lloc en aquesta comunitat, i que ens insten a ajustar l’aforament de tots els espectacles, inclòs el concert de Camilo, ens veiem obligats a retornar les entrades de les últimes compres per ordre cronològic que excedisquen el nou aforament actualitzat”, han explicat.

En aquest sentit, es procedirà al reembossament automàtic de l’import de l’entrada a través del canal pel qual es va adquirir, sense necessitat de fer cap gestió. Fonts de l’organització han demanat que els compradors revisen el seu correu electrònic amb tota la informació en cas que siguen les seues entrades les que vagen a ser reembossades. També han assegurat que enviaran en les pròximes hores un correu de confirmació de validesa de la seua entrada a tots aquells que per ordre cronològic de compra puguen accedir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari