M-Clan actuarà en format acústic als Concerts del Pinar de Castelló

M-Clan actuarà en format acústic als Concerts del Pinar de Castelló
24/07/2021 -

El festival Concerts del Pinar portarà a Castelló a M-Clan, Dorian, La Fúmiga, Green Valley o Cuchillas i farà una aposta pels grups autòctons com Maluks, Bandits, Nadia Sheikh, Youthical Vybz i The Black Beat. Serà entre el 29 de juliol i l’1 d’agost, quan el Pinar del Grau de Castelló esdevindrà un escenari a l’aire lliure on el públic podrà tornar a gaudir de la millor música en directe.

Entre l’àmplia oferta musical destaca l’actuació en acústic d’M-Clan, un format amb què la banda liderada per Carlos Tarque fa molts anys que no es presenten davant el públic. Tant per al concert dels murcians com per a la resta d’actuacions, l’organització de Concerts del Pinar permetrà els menors de nou anys entrar gratuïtament.

La regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, ha convidat el públic a sumar-se a “una celebració de la música en directe, un retrobament amb els festivals que viurem durant quatre dies de pop, rock i reggae amb totes les mesures de prevenció per a reivindicar i confirmar que la cultura és segura”. L’edil ha destacat també el caràcter familiar i obert d’una iniciativa que “dona valor a un dels espais verds més importants de Castelló, un escenari de luxe per als Concert del Pinar”.

D’altra banda, el festival ha adaptat els horaris dels concerts a la normativa sanitària, de manera que l’obertura de portes serà a les 20.30 per acabar abans 00.30 hores. A més, els Concerts del Pinar agruparan les cadires per nuclis de convivència i amb el límit de persones estipulades per la normativa de la Conselleria de Sanitat. Serà obligatori l’ús de la mascareta i tots els espais disposaran de gel hidroalcohòlic.

Les entrades per a Concerts del Pinar del 31 de juliol a l’1 d’agost es poden adquirir ja, diferenciades per dies. Els passes, amb preus que van dels 14 fins els 24 euros, es poden adquirir a entradascastellon.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari